Fotbal international

Gică Hagi, pe lista selectă a fotbaliștilor care au marcat un hattrick la Real Madrid! Coleg cu Zidane, Ronaldo sau Rodrygo, noua perlă braziliană

07.11.2019 | 18:27
Gica Hagi pe lista selecta a fotbalistilor care au marcat un hattrick la Real Madrid Coleg cu Zidane Ronaldo sau Rodrygo noua perla braziliana
Gică Hagi este pe o listă selectă a fotbaliștilor care au marcat un hattrick în tricoul echipei Real Madrid, alături de nume celebre precum Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo sau brazilianul Ronaldo
ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional român Gică Hagi este pe o listă selectă a fotbaliștilor care au marcat un hattrick în tricoul echipei Real Madrid, alături de nume celebre precum Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo sau brazilianul Ronaldo. Ultimul jucător care a intrat în această ierarhie selectă este noul star al fotbalului brazilian Rodrygo, care a marcat de trei ori în meciul cu Galatasaray Istanbul din Champions League.

Gică Hagi, pe lista selectă a fotbaliștilor care au marcat un hattrick la Real Madrid

Gică Hagi a reușit singurul său hattrick la Real Madrid în seoznul 1991-1992, atunci când a marcat primele goluri ale întâlnirii câștigate de ”galactici” cu 5-0 în fața formației Athletic Bilbao. Alte nume mari din istoria Realului care au mai reușit hattrick-uri sunt Zinedine Zidane, Raul Gonzalez, Cristiano Ronaldo, Fernando Hierro, Guti, brazilianul Ronaldo, Predrag Mijatovic, Alfredo Di Stefano, Hugo Sanchez, Karim Benzema, Emmanuel Adebayor sau Rafael van der Vaart.

ADVERTISEMENT

Recordul pentru cele mai multe hattrick-uri înscrise în tricoul lui Real Madrid în toate competițiile este deținut de Cristiano Ronaldo, care a reușit de 44 de ori să înscrie cel puțin de trei ori într-un meci. De altfel, portughezul este jucătorul care a reușit și cele mai multe hatrick-uri într-un singur sezon, reușind opt astfel de performanțe în 2014-2015.

Cronica meciului Real Madrid – Athletic Bilbao 5-0 în care Gică Hagi a reușit un hattrick

Hagi, peste Owen, Kaka, Figo sau Di Maria

Performanța lui Gică Hagi este una cu adevărat strălucitoare, mai ales dacă ținem cont că printre mai fotbaliști ai Realului care nu au în palmares o astfel de performanță îi regăsim pe englezul Michael Owen, pe brazilianul Kaka, pe portughezul Luis Figo sau pe argentinianul Angel Di Maria.

ADVERTISEMENT

Ultimul jucător intrat pe lista numelor mari care au reușit un hattrick la Real Madrid este brazilianul Rodrygo, care a marcat de trei ori în meciul cu Galatasaray Istanbul din Champions League. Puștiul de 18 ani a devenit cel mai tânăr brazilian din istorie care înscrie în Champions League și totodată a reușit și cea mai rapidă „dublă” din actualul sezon.