Fotbal intern

Gică Hagi poate da lovitura! 6 jucători, ofertați să plece de la Viitorul. “Există tatonări!”

Autori: Claudiu Ilie, Iuliana Spirache | 15.01.2019 | 13:25
Bucuria jucătorilor de la Viitorul! Gică Hagi poate da lovitura în perioada de mercato din această iarnă

Gică Hagi poate da lovitura pe piaţa transferurilor în această iarnă! “Regele” a susţinut o conferinţă de presă în stagiul de pregătire pe care FC Viitorul Constanţa în susţine în Turcia, iar acesta a dezvăluit că 6 jucători de la fosta campioană a României sunt ofertaţi şi că există negocieri.

Conform celor spuse de “Rege”, Ianis Hagi nu este singurul jucător de la FC Viitorul Constanţa care a intrat pe lista de transferuri a unor echipe importante din Vest. Patronul şi antrenorul fostei campioane a României susţine că Bogdan Ţîru, Denis Drăguş, Tudor Băluţă şi încă doi jucători au primit oferte.

Cum poate da lovitura Gică Hagi pe piaţa transferurilor în această iarnă

“Dacă am ofertă, înseamnă că o zic? Că mă laud? Există tatonări pentru Ianis. El, Drăguș și Băluță…se discută, Mai sunt Țîru și Vînă pentru care se discută. În momentul de față se uită lumea la ei. Nu știu dacă va ieși vreunul sau nu, nu știu dacă mai sare unul. Și Pitu a avut ofertă…de afară, de la o echipă mare. Mai stă cu noi, taică-su mi-a zis. A avut în vară o ofertă de la o echipă mare, nu foarte mare, dar a rămas la noi. Are încredere taică-su în mine”, a spus Gică Hagi, patronul şi antrenorul de la FC Viitorul Constanţa, într-o conferinţă de presă.

Ianis Hagi într-un meci al Viitorului

După ce a transferat patru jucători în această iarnă, Gică Hagi speră să mai descopere printre tinerii jucători de la academia sa un atacant. “Căutăm atacanți acum. Trebuie să caut în academie, să produc un nouar care e golgheter, să dea multe goluri. Din 2002, da. Spun eu că unul va ajunge, trebuie să produc un nouar în perioada următoare, voi încerca să scot unul. Portar vreau să scot. Buzbuchi a făcut lucruri foarte bune. Vreau să scot și un fundaș central de picior stâng, care să fie folosit mai târziu de România”a precizat Hagi.

Care sunt cei patru jucători care au ajuns sub comanda lui Gică Hagi în această iarnă:

  • Eric de Oliveira – mijlocaş – liber de contract
  • Bas Kuipers – fundaş – ADO Den Haag
  • Andrei Tîrcoveanu – mijlocaş – Dinamo
  • Rivaldinho – atacant – Levski Sofia (împrumut)
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!