Fotbal intern

Gică Hagi prevestește o nouă Generație de Aur: ”Finală de Mondial în 2026 cu puștii de la U21. Tot în America”

21.06.2019 | 10:30
Gica Hagi prevesteste o noua Generatie de Aur Finala de Mondial in 2026 cu pustii de la U21 Tot in America

Antrenorul formației FC Viitorul, Gică Hagi, prevestește o nouă Generație de Aur la echipa națională a României, fiind extrem de încântat de jucătorii care formează în acest moment reprezentativa de tineret. ”Tricolorii” mici au avut un debut fanmtastic la Campionatul European din Italia și San Marino, acolo unde au învinsă Croația fără drept de apel, scor 4-1.

Gică Hagi prevestește o nouă Generație de Aur: ”Destiny”

”Recordul Generației de Auyr va ține până în 2026, când Mondialul va fi tot în America. Destiny! FIFA să mai dea un alt campionat în SUA, iar România se califică și joacă o semifinală sau finală. Ar fi ideal ca eu să fiu selecțion! Glumesc! Dar sună frumos ca poveste. Puștii din generația de acum vor avea atunci 26-28 de ani, cine știe ce surprize ne așteaptă atunci, nu?”, a prevestit Gică Hagi o nouă Generație de Aur într-un interviu pentru gsp.ro.

Fostul mare internațional român a vorbit despre destin și la finalul meciului România – Croația 4-1, din prima etapă a Campionatului European de tineret, atunci când a aflat că întâlnirea s-a jucat la fix 25 de ani de la victoria naționalei de seniori în fața Columbiei, scor 3-1, la World Cup 1994. Destinul face ca partida împotriva Angliei de la Euro de tineret să vină la 19 ani și o zi după succesul ”tricolorilor” în fața britanicilor la Euro 2000.

Jucătorii naționalei de tineret a României sărbătorind un gol marcat împotriva Croației (sursă foto: Facebook echipa națională a României)

Mirel Rădoi a stabilit tactica pentru România – Anglia

Partida România – Anglia, din etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret, se va disputa vineri, 21 iunie, de la ora 19:30, la Cesena, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT de FANATIK. La această întâlnire sunt așteptați peste 10.000 de suporteri români, în condițiile în care organizatorii au anunțat că s-au vândut peste jumătate din cele 18.000 de bilete puse la vânzare, iar englezii nu au cumpărat mai mult de 500 dintre ele.

Selecționerul Mirel Rădoi crede că elevii săi pot profita și de vremea caniculară din Italia la meciul cu Anglia și asta deoarece adversarii lor nu sunt obișnuiți cu temperaturile ridicate. Tehnicianul român a anunțat în conferința de presă că echipa sa va ataca încă din primul minut, dar tactica va fi diferită față de cea din partida împotriva Croației, pentru a nu le lăsa prea multe spații adversarilor.