Gică Hagi, prima declaraţie despre şansele lui Florin Tănase de a se impune la Steaua

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
11/08/2016, 10:32
Gică Hagi, prima declaraţie despre şansele lui Florin Tănase de a se impune la Steaua

Florin Tănase este cel mai scump transfer realizat de Steaua în această vară, iar fotbalistul venit de la Viitorul, pentru 1,5 milioane de euro, ar putea debuta chiar vineri, în partida pe care Steaua joacă la FC Botoşani. Gheorghe Hagi, omul care l-a antrenat pe Tănase la Viitorul, este convins că fostul său elev se va impune în formaţia lui Reghecampf.

“Tănase e un jucător important, care ne-a ajutat mult anul trecut. Are potenţial enorm, nu a arătat tot ce poate. Cred că la Steaua va creşte şi va arăta mult mai bine. Îi doresc succes acolo”, a declarat Hagi.

Florin Tănase va avea o concurenţă foarte mare la Steaua, chiar poate juca oriunde în linia de trei din spatele vîrfului, sau chiar în atac. O eventuală vînzare a lui Hamroun i-ar mări şansele la titularizare lui Tănase.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×