Fotbal intern

Gică Hagi, prima reacţie după anunţul că vinde Viitorul. “Discuţii în permanenţă!”

03.05.2018 | 14:56
Gică Hagi, prima reacţie după anunţul că vinde Viitorul.
Gică Hagi a vorbit despre vânzarea Viitorului.

Gică Hagi, prima reacţie după anunţul că vinde Viitorul şi că se află în discuţii avansate cu miliardarii în euro Dragoş şi Adrian Pavăl, patronii Dedeman. “Regele” a recunoscut că a avut discuţii pentru găsrea de acţionari şi că îşi doreşte ca echipa din Ovidiu să devină din ce în ce mai puternică.

“Am spus mereu că am discuţii în permanenţă despre găsirea de acţionari. Vreau ca echipa să devină mai puternică şi să o dezvolt în următorii cinci ani. Dar nu e nimic concret. Am văzut că au apărut şi sume, dar sunt speculaţii“, a spus Gică Hagi la o conferinţă de presă.

Gică Hagi, despre Viitorul – Astra şi întâlnirea cu Mulţescu

Gică Hagi a comentat şi în legătură cu meciul dintre FC Viitorul Constanţa şi Astra Giurgiu, care va avea loc vineri, 4 aprilie, de la ora 20.45, în etapa a 8-a din playoff-ul Ligii 1 Betano.

“Îl felicit pe Mulţescu. A fost un mare jucător. Ne stimăm reciproc. A antrenat atâţia ani şi o face bine. Asta a schimbat antrenorul şi sistemul. Noi trebuie să jucăm bine şi să luăm punctele. Echipa era organizată bine şi pe vremea lui Edi. Ţinta noastră este locul 3. Avem nevoie să câştigăm pe teren propriu cu Astra şi Iaşi. Sper să se decidă campioana înainte de ultima etapă”, a spus Gheorghe Hagi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri