Fotbal international

Gică Hagi, prima reacție după debutul fantastic al lui Ianis la Genk: ”A făcut un record al lui”

Autor: Traian Terzian | 27.07.2019 | 17:00
Gică Hagi a oferit prima reacție după debutul fantastic al lui Ianis la campioana Belgiei, Genk

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, a oferit prima reacție după debutul fantastic al lui Ianis la campioana Belgiei, Genk. Internaționalul român în vârstă de 20 de ani a jucat primul meci la noua sa formație și a înscris golul victoriei în meciul cu Kortrijk din prima etapă din Pro League, la prima sa atiungere de balon după ce fusese introdus pe teren cu un minut mai devreme.

Gică Hagi, prima reacție după debutul fantastic al lui Ianis la Genk: ”E copt, dar nu o să fie uşor”

”Mă bucur mult pentru el, pentru că e foarte important să înceapă cu dreptul şi a început foarte bine. El încearcă să se adapteze, să simtă echipa, colegii, fotbalul belgian, e bine deocamdată.  Se pare că e primul român care când iese afară marchează cel mai repede gol. A făcut un record al lui. E bine, îi dă încredere, curaj şi sperăm să-i meargă tot aşa”, a fost prima reacție a lui Gică Hagi la revenirea în țară, după debutul lui Ianis la Genk.

”Nu mai are vârsta aceea ca atunci când a fost la Fiorentina, 17 ani, are 20 de ani acum. E copt, e mai bine, dar nu o să fie uşor, trebuie să aibă timp să se adapteze, pentru că cerinţele sunt importante, echipa e bună şi sperăm să facă faţă aşa cum trebuie. El are luna august unde trebuie să se pregătească foarte bine, a venit mai târziu în pregătire. Colegii lui au două săptămâni în faţă”, a mai spus ”Regele”, conform Telekom Sport.

Ianis Hagi le mulțumește fanilor echipei Genk după victoria din meciul cu Kortrijk

Presa belgiană, vrăjită de debutul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a marcat golul victoriei la debutul oficial la Genk în meciul cu Kortrijk din prima etapă a campionatului belgian. Internaționalul român a înscris la prima atingere de balon, după doar un minut de când fusese trimis pe teren. La finalul întâlnirii, el a declarat emoționat că este fericit pentru această reușită, deoarece ea vine într-un moment în care el este încă în perioada de acomodare la campioana Belgiei.

Presa belgiană a fost vrăjită de debutul senzațional pe care l-a avut Ianis Hagi la Genk. Jurnaliștii au scris despre faptul că tânărul mijlocaș român și-a făcut un debut perfect în fotbalul din țara lor și se anunță a fi una dintre vedetele actualului sezon. În schimb, antrenorul Felice Mazzu a spus că deocamdată nu poate să îl bage pe Ianis mai mult de un sfert de oră, pe final, deoarece este în urmă cu pregătirea fizică, dar pe măsură ce se va pune la punct cu ea, va intra tot mai multe minute.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
Top 3 cele mai citite
Anglia
Anglia
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!