Fotbal intern

Gică Hagi, prima reacţie după plecarea lui Alexandru Cicâldău la Craiova. “Era momentul!”

06.07.2018 | 12:17
Gica Hagi prima reactie dupa plecarea lui Alexandru Cicaldau la Craiova Era momentul

Gică Hagi, antrenorul şi finanţatorul formaţiei FC Viitorul Constanţa, a oferit prima reacţie după plecarea lui Alexandru Cicâldău, jucător dorit şi de Gigi Becali la FCSB, la Universitatea Craiova. Oltenii au plătit pentru internaţionalul român 1.000.000 de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer.

Gheorghe Hagi susţine că oficialii lui Universitatea Craiova au insistat pentru ca transferul lui Alexandru Cicâldău să se facă şi consideră că fotbalistul în vârstă de 20 de ani o să facă un pas înainte în carieră. Mai mult, “Regele” este fericit că mijlocaşul va avea parte de susţinerea unor fani ca cei de pe “Ion Oblemenco”.

Prima reacţie a lui Gică Hagi după plecarea lui Alexandru Cicâldău la Craiova

”Cred că era momentul pentru Cicâldău să facă un pas în cariera sa. A fost dorit insistent de Craiova. Acolo e un stadion frumos, echipa joacă un fotbal bun, suporterii sunt foarte buni. Noi îi mulţumim pentru tot, el ne-a ajutat de mic, a crescut alături de noi” , a spus Gică Hagi.

Duelul dintre Marko Momcilovic şi Alexandru Cicâldău într-un meci jucta de FCSB contra formaţiei Viitorul Constanţa
Alexandru Cicâldău se duelează cu Marko Momcilovic într-un meci FCSB – Viitorul Constanţa

Cotat de site-urile de specialitate la 1.500.000 de euro, Alexandru Cicâldău a câştigat titlul cu FC Viitorul Constanţa în sezonul 2016-2017. A fost luat de Gheorghe Hagi în lotul primei echipe din Ovidiu în luna ianuarie a anului 2016, iar contractul său cu Viitorul se termina pe 30 iunie 2022.