Fotbal intern

Dialog incredibil între Gigi Becali și Gică Hagi. „Nașule, sunt atât de fericit!”

13.03.2019 | 15:05
Gică Hagi a câștigat pentru a doua oară la București, împotriva FCSB, după episodul controversat din 19 mai 2013

Gică Hagi l-a învins pe finul său Gigi Becali la chiar primul meci din play-off, Viitorul impunându-se cu 2-1 în fața celor de la FCSB. Rezultatul care i-a scos, momentan, pe roș-albaștri din lupta la titlu nu a virusat și relația dintre cei doi, naș și fin, chiar dacă Hagi a trimis câteva săgeți la conferința de presă de după partidă. FANATIK a aflat o discuție recentă dintre cei doi, Gigi Becali fiind cel care l-a sunat pe nașul său.

Dialog incredibil între Gigi Becali și Gică Hagi despre nunta Teodorei Becali

Zilele trecute a apărut informația conform căreia Teodora, fiica cea mică a lui Gigi Becali se va mărita cu Mihai Theodor Mincu, provenit dintr-o familie înstărită din București. Patronul FCSB era atât de mîndru și de fericit după ce a aflat vestea de la Teodora, astfel că primul om pe care l-a sunat a fost nașul său Gică Hagi.

Nașule, sunt atât de fericit! E o veste extraordinară și am vrut să fii tu primul care să afli”, i-a transmis Becali lui Hagi, care s-a bucurat de telefonul primit. L-a felicitat pe Gigi, a făcut același lucru și cu Teodora, urmând să se decidă dacă o va și năși pe aceasta în toamnă, când are loc fericitul eveniment.

Gică Hagi, primul om pe care Gigi Becali l-a anunțat despre nunta Teodorei
Gigi Becali și soția sa Luminița sunt foarte mândri de alegerea pe care a făcut-o fiica lor Teodora

Gigi Becali e foarte mândru de ginerele său: „E așa cum îmi place mie. Facem nunta în toamnă”

După ce a vorbit cu Gică Hagi, Gigi a început să discute despre nunta fiicei sale, așa cum ne-a obișnuit, și cu televiziunile. A dat mai multe interviuri, în toate declarându-se mândru de alegerea fiicei sale Teodora. „Ginerele meu face parte dintr-o familie frumoasă, avută și foarte liniștită”, a spus Gigi, care a oferit și mai multe detalii despre Mihai Mincu.

„Are peste 1,85, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, pentru că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: . Dar am încredere că va face numai bine”, a mai declarat patronul FCSB.