Sport

Gică Hagi, propus pentru funcția de ministru al Sportului: ”Să încetăm cu amatorii!”

Propunere inedită pentru Gică Hagi. Un parlamentar îl propune pe ”Rege” pentru funcția de ministru al Sportului. Fanii au păreri diferite cu privire la această posibilitate.
10.08.2022 | 17:56
Gica Hagi propus pentru functia de ministru al Sportului Sa incetam cu amatorii
Gică Hagi este propunerea unui parlamentar pentru postul de ministru al Sportului, în cazul remanierii guvernamentale anunțată de prim-ministrul Nicolae Ciucă. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate prim-ministrul Nicolae Ciucă pregătește o remaniere a Guvernului, iar unul dintre ministrele vizate este cel al Sportului. Un parlamentar îl propune pe Gică Hagi.

Cine îl propune pe Gică Hagi în fruntea sportului românesc

Remanierea Guvernului Ciucă ar putea avea loc în perioada imediat următoare iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fostul președinte al Federației Române de Handbal Alexandru Dedu este favorit să preia funcția de ministru al Sportului.

ADVERTISEMENT

Dan Tanasă, deputat de Mureș din partidul AUR, îl propune, însă, pe Gică Hagi. Parlamentarul consideră că ”Regele” este un profesionist pur-sânge și că ar fi cel mai potrivit pentru această poziție.

”După atâția amatori, merită să încercăm cu un profesionist pur-sânge: Gheorghe Hagi, ministrul Sportului!”, a scris Dan Tanasă pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Politicianul este extrem de activ pe rețelele de socializare și are nu mai puțin de 40.000 de urmăritori. Propunerea are șanse infime să se materializeze. Gică Hagi este implicat total în proiectul noului club Farul Constanța, renăscut din fuziunea dintre Viitorul și gruparea fanion a Dobrogei.

Actualul ministru, Eduard Novak, este extrem de contestat de oamenii de sport din România. Novak a promis, între altele, o strategie națională pentru dezvoltarea sportului, însă a uitat să se prezinte la prima dezbatere publică din Senat.

ADVERTISEMENT

Fanii fac scut în jurul lui Gică Hagi

Propunerea parlamentarului Dan Tanasă a generat reacții dintre cele mai diverse în mediul online. Per ansamblu, urmăritorii omului politic de pe pagina de Facebook agreează ideea ca Gică Hagi să fie viitorul ministru al Sportului.

”Ar fi fantastic! E un om cu capul pe umeri și știe să gestioneze lucrurile, iubește sportul, este cunoscut, apreciat și iubit de toată lumea!”, a scris un internaut.

ADVERTISEMENT

”A adus faimă și respect României. Cred că merită să fie ministru!” / ”Pentru ideile lui cu privire la tineret ar fi excelent”, sunt alte comentarii pro Gică Hagi.

Fanii fostului mare fotbalist au făcut scut în jurul acestuia și îi cer să nu accepte propunerea, pentru a nu se compromite.

”Lăsați simbolul Hagi nemurdărit de jocurile politice”, sau ”Locul lui Hagi nu este în administrație, este bine unde este acum” și ”Să-l compromiteți și pe el? Este un simbol al României”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Pentru a evita colaborarea cu clasa politică, fanii ”Regelui” îl susțin pe acesta pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal.

”Cred că ar fi mai bun la FRF în locul lui Burleanu”, ”Politicul a schimbat în rău oamenii, nu e bine! Mai bine președinte FRF”, sunt de părere urmăritorii lui Dan Tanasă.

ADVERTISEMENT
Tags: