Fotbal intern

Gică Hagi, răspuns haios când a fost întrebat de alegerile europarlamentare: „Noi muncim, noi facem fotbal”

25.05.2019 | 12:08
Gica Hagi raspuns haios cand a fost intrebat de alegerile europarlamentare Noi muncim noi facem fotbal
ADVERTISEMENT

Viitorul Constanța se pregătește pentru cel mai important meci al sezonului 2018/2019. Este vorba despre finala Cupei României, pe care tinerii constănțeni o vor disputa împotriva celor de la Astra Giurgiu. Se pare că pregătirea pentru acest meci i-a ocupat tot timpul lui Gică Hagi, antrenorul și patronul celor de la Viitorul. La conferința de presă din ziua dinaintea finalei, „Regele” a fost luat prin surprindere când a fost întrebat în legătură cu evenimentul politic al acestui weekend, alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai.

Gică Hagi, reacție neașteptată când a fost întrebat de alegerile europarlamentare

Gică Hagi pare a fi concentrat 100% la fotbal, înaintea finalei Cupei României. Astfel, când a fost întrebat dacă va merge la vot, Hagi a oferit un răspuns neașteptat:  „La vot? Nici nu știam. Noi muncim, noi facem fotbal și ne interesează fotbalul. Fotbalul ne interesează și nu altceva”, a spus „Regele”, în cadrul unei conferințe de presă, înaintea finalei Cupei României, potrivit digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pare să fie dezinteresat de alegerile europarlamentare din 26 mai, Gică Hagi a avut de mai multe ori nemulțumiri cu privire la actuala clasă politică: „Dacă aș fi președintele României, aș investi doar în segmentele sociale. Cultură, sport și sănătate. Sunt trei segmente sociale, la care se adaugă infrastructură. Că-i rutieră, că e navală…M-aș băga în toate și România o să înflorească, o să zâmbim cu toții! Din păcate, acum suntem toți triști. Tot ce este în România este numai negativ! Discuți, vezi, în jurul tău totul e negativ…Nu mai vezi nimic frumos”, spunea Hagi la o conferință de presă, la startul sezonului. De altfel, el a fost prezent în urmă cu câteva săptămâni la deschiderea unei baze sportive din județul Constanța, unde i-a fost promis, din nou, un nou stadion în oraș.

Dacă Gică Hagi nu știa de alegeri, Simona Halep a anunțat că va merge să voteze la europarlamentare
Dacă Gică Hagi nu știa de alegeri, Simona Halep a anunțat că va merge să voteze la europarlamentare

Gică Hagi nu știa de alegeri, Simona Halep a spus că va merge să voteze

Dacă Gică Hagi habar nu avea de alegerile europarlamentare din 26 mai, fostul număr 1 mondial și campioana en-titre de la Roland Garros, Simona Halep, a anunțat că va încerca să ajungă și la urne: „Depinde foarte mult de când voi juca. Înainte de meci, aș vrea să stau concentrată pe ce am de făcut, dar apoi, dacă am posibilitatea să mă duc la vot, mă duc cu siguranță”, a spus Simona Halep în cadrul conferinței de presă înainte de partida cu Tomljanovic.

ADVERTISEMENT