Fotbal intern

Gică Hagi, reacţie ciudată când a fost întrebat de convocarea lui Ianis la echipa naţională a României

09.11.2018 | 19:19
Gica Hagi reactie ciudata cand a fost intrebat de convocarea lui Ianis la echipa nationala a Romaniei

Ianis a fost convocat de Cosmin Contra la echipa naţională a României pentru meciurile cu Lituania şi Muntenegru, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO, iar Gică Hagi a avut o reacţie ciudată la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Chiajna când a fost întrebat de decizia selecţionerului de a se baza pe serviciile căpitanului de la Viitorul.

Gică Hagi le-a transmis jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Concordia, de sâmbătă, 18.00, că se concentrează asupra partidei din etapa a 15-a şi că nu doreşte să discute despre fotbaliştii chemaţi de Cosmin Contra la echipa naţională a României. Reacţia uluitoare a “Regelui” i-a surprins pe ce i prezenţi la conferinţă.

Gică Hagi, reacţie ciudată când a fost întrebat de convocarea lui Ianis la echipa naţională a României

“Eu am meci cu Chiajna. Nu vreau să discut despre jucătorii de la națională. Ar fi o greșeală, trebuie să vorbim doar despre meciul nostru. Fiecare o să meargă pe urmă unde trebuie să meargă. Până atunci nu vreau să discut prea multe, mă interesează foarte mult meciul cu Chiajna și ca acești jucători să dea randament”, a zis Gică Hagi la conferința de presă de azi.

…despre meciul cu Chiajna: “Întâlnim o echipă care primește foarte puține goluri. Va fi greu să o desfacem. Are un antrenor cu multă experiență, cu mentalitatea de a câștiga, de a fi învingător. Trecem și noi printr-o perioadă bună. Ne dorim victoria. Dorinel a jucat în Germania, eu în Spania. Amândoi am avut cariere interesante, e o plăcere deosebită să ne revedem. E exclus în acest moment să ne gândim la titlu. Noi vrem să strângem cât mai multe puncte, să ne luptăm, să suferim, să producem fotbal. Nu e momentul să facem calcule, ar fi o greșeală în această perioadă. Luăm fiecare meci în parte”.

Ianis Hagi la un meci al naţionalei României U21