Sport

Gică Hagi, reacție de orgoliu despre oferta de la arabi: „Sunt foarte scump”

Gică Hagi a făcut show la conferința de presă înaintea meciului cu Helsinki, după ce a fost întrebat despre oferta arabilor pentru a prelua Farul.
23.08.2023 | 18:08
Gica Hagi reactie de orgoliu despre oferta de la arabi Sunt foarte scump
Gică Hagi a investit peste 20 de milioane de euro în fotbalul românesc. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi e gata de confruntarea cu HJK Helsinki din play-off-ul Conference League. Patronul „marinarilor” spune că va fi foarte greu să primească o ofertă care să îl facă să renunțe la club.

Gică Hagi nu ia în serios o eventuală ofertă a arabilor de preluare a clubului Farul: „Eu sunt foarte scump”

Gică Hagi îi anunță pe cei care vor să cumpere pachetul majoritar de acțiuni al lui Farul că trebuie să bage adânc mâna în buzunare: „Nu am citit aşa ceva. Şi dacă aşa ar fi, sunt greu de luat. Eu sunt foarte scump, sunt greu de urnit. E greu să fiu luat.

ADVERTISEMENT

Nimic nu este imposibil în viaţă. Dacă ar fi să se întâmple, un club de fotbal nu stă într-o persoană. Se pot găsi antrenori sau manageri poate mai buni decât mine”, a spus sincer „Regele”.

Antrenorul „marinarilor” e conștient de miza partidei cu finlandezii: „Un meci foarte important pentru noi, pentru istoria noastră. Putem crea un lucru extraordinar. E un adversar care are o experienţă mult mai mare decât noi, a fost în Europa League”.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi știe ce vrea de la jucătorii săi cu Helsinki: „Trebuie să ridicăm nivelul”

Gică Hagi le-a transmis un mesaj clar jucătorilor săi înainte de meciul tur: „Noi va trebui să facem un joc ofensiv foarte bun. Trebuie să ridicăm nivelul pentru că este unul european. Sperăm să marcăm şi să jucăm. Avem încredere şi sperăm să iasă cum vrem noi”.

Gheorghe Hagi anunță că mijlocașul împrumutat de la Fiorentina e arma secretă în „dubla” cu finlandezii: „Acolo ne aşteaptă un teren sintetic, e un detaliu de care ţinem cont. Louis Munteanu e cu noi, a făcut antrenamente. Vom vedea dacă vom începe cu el sau nu, dar cu siguranţă va fi pe teren. Ar însemna să creem istoria, ar fi un lucru extraordinar”.

ADVERTISEMENT

Tudor Băluță simte că Farul poate merge în grupe: „Avem o șansă importantă

Tudor Băluță a rămas la Farul în ciuda ofertelor, iar mijlocașul e convins că echipa se poate califica: „Suntem aproape de grupe, am jucat destul de multe meciuri în calificările astea. Avem o şansă importantă.

Meciurile de acasă sunt foarte importante. Ştim foarte bine cât de bine am jucat acasă sezonul trecut şi anul acesta. Adversarul e bun, pe oricine am fi putut întâlni până acum”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul simte că vestiarul are nevoie de o victorie după înfrângerea din Giulești: „Nimeni nu a putut să ajungă în faţa asta întâmplător. E o echipă bună, cu calitate. Eu sunt bine cu moralul, cred că toată lumea este bine. Avem o şansă frumoasă şi bună de a trece peste rezultatul negativ din campionat. Nu trebuie să ne gândim la asta, trebuie să fim toţi motivaţi”.

ADVERTISEMENT