Fotbal intern

Gică Hagi, reacţie nervoasă la adresa unui om din staff-ul Viitorului. Foto

28.04.2018 | 22:06
Gică Hagi a cedat nervos după accidentarea suferită de Tudor Băluţă. Un om din staff-ul Viitorului a fost "victima" Regelui.
ADVERTISEMENT

Gică Hagi, reacţie nervoasă la adresa unui om din staff-ul Viitorului, chiar în timpul meciului disputat de fosta campioană a României contra CS Universitatea Craiova, pe “Ion Oblemenco”, din etapa a 7-a a playoff-ului Ligii 1 Betano – vezi detalii aici.

În minutul 18 al partidei dintre CS Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa, Tudor Băluţă s-a accidentat şi a cerut să fie înlocuit. Gheorghe Hagi a cedat nervos şi a ţipat secunde bune la Costin Mega, team-managerul campioanei României, deoarece partida a continuat şi după două minute, timp în care staff-ul campioanei pregătea înlocuirea lui Băluţă. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, reacţie nervoasă după accidentarea lui Băluţă

Tudor Băluţă nu a mai putut continua să joace în CS Universitatea Craiova – Viitorul Constanţa, de pe “Ion Oblemenco”, iar în locul acestuia a fost introdus Tiberiu Căpuşă, după ce Gheorghe Hagi a ţipat şi şi-a vărsat nervii pe Costin Mega.

Craiova – Viitorul, scor 3-3, în etapa a 7-a din playoff-ul Ligii 1 Betano.

Sursă foto: Telekom Sport

 

 

Tags: