Fotbal intern

Gică Hagi recunoaşte negocierile cu o echipă din Rusia. “Tatonări!”

10.05.2018 | 16:30
Gica Hagi recunoaste negocierile cu o echipa din Rusia Tatonari
ADVERTISEMENT

Gică Hagi recunoaşte negocierile cu o echipă din Rusia. Antrenorul formaţiei FC Viitorul Constanţa susţine că este foarte aproape să plece de la actuala campioană a României la finalul sezonului 2017-2018. Se pare că “Regele” a negociat cu Rubin Kazan, formaţie care evoluează în Rusia, dar este dorit şi de Legia Varşovia. Echipa din Polonia îi pregăteşte lui Gică Hagi un salariu fabulos.

“Pentru noi se încheie încă un an foarte bun, al treilea consecutiv în play-off și dacă vom avea șansa de partea noastră vom ajunge din nou în cupele europene. Ne pregătim pentru următorul campionat. Avem ideile noastre. Vrem să facem o echipă bună, să fim acoperiți în privința lotului pentru că nu joacă istoria, o luăm de la zero. Vedem dacă cu mine sau cu altul. Nu e nimic concret, sunt doar tatonări. Dacă voi pleca o voi face unde e un concept în care să încerci să fii cel mai bun, dacă nu, asta e, rămân aici. Eu nu vorbesc când muncesc. Am purtat discuții cândva cu Rubin Kazan, dar n-am putut să plec atunci”, a declarat Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a recunoscut negocierile cu echipa din Rusia şi a dezvăluit ce planuri are cu Viitorul

Mai mult, Gică Hagi susţine că va continua să se ocupe de FC Viitorul Constanţa, chiar dacă va alege să plece în Rusia, sau la o altă echipă dintr-un campionat puternic. “Regele” a dezvăluit şi cum va acţiona în ceea ce îi priveşte pe jucătorii tineri de la Academie.

“Indiferent de ce se va întâmpla eu voi manageria în continuare partea tehnică. Vreau să mă îndepărtez de partea administrativă pe care o fac acum. Sunt 100 de angajați, muncim cu toții. Am un rol al meu și vreau să-l joc cât mai bine, dar clubul reprezintă o muncă colectivă. Am realizat lucruri importante, avem un proiect de dezvoltare pe următorii 5 ani și vreau să ne consolidăm locul între primele echipe din România. Voi fi mai exigent, mai pretențios, iar cei de la Academie au simțit deja acest lucru”, a mai adăugat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT