Sport

Gică Hagi, refuzat de Ianis Zicu: „Îmi pare rău, dar merg pe drumul meu!”

Gică Hagi a fost refuzat de Ianis Zicu, pe care l-a propus în viitorul staff al Farului Constanța, echipa fuzionată cu Viitorul, care va juca în Liga 1 în sezonul viitor, după cum a mărturisit tehnicianul.
14.06.2021 | 20:24
Gica Hagi refuzat de Ianis Zicu Imi pare rau dar merg pe drumul meu
ADVERTISEMENT

Ianis Zicu a recunoscut că a fost ofertat de Gică Hagi, pentru a face parte din staff-ul său, pentru ca în viitor să devină el antrenorul principal al Farului.

Totuși, tânărul tehnician a refuzat oferta, chiar dacă, recunoaște Zicu, a fost o propunere tentantă și îi pare rău că nu a ales să meargă alături de Gică Hagi, însă vrea să continue pe propriul drum în cariera de antrenor.

ADVERTISEMENT

Ianis Zicu l-a refuzat pe Gică Hagi

Ianis Zicu a recunoscut că Gică Hagi l-a ofertat pentru a face parte din planul de construcție al unui proiect important în România, și anume la renașterea Farului, formația care a fuzionat cu Viitorul, după cum lasă de înțeles antrenorul.

„Lucrurile vor evolua și vor ajunge într-o altă dimensiune pentru fotbalul românesc. Am vorbit cu Gică Hagi, propunerea m-a onorat foarte tare.

ADVERTISEMENT

Era greu de refuzat, mi-a propus să merg la Farul Constanța, pentru că așa o să se numească echipa, iar eu să stau doi-trei ani.

Fără să fiu antrenor, deci nu aș fi fost principal, dar să stau… să încep să stau lângă el și să învăț filosofia clubului ca în doi-trei ani să devin eu antrenor”.

ADVERTISEMENT

„Vreau să merg pe drumul meu!”

Ianis Zicu a continuat și a explicat motivele care l-au determinat să-l refuze pe „Rege”, spunând că își dorește să fie el antrenor principal și să învețe pe propria piele meseria pe care și-a ales-o și în care speră să izbutească cel puțin cum a făcut-o în perioada în care era fotbalist:

„L-am refuzat, îmi pare rău că nu am mers alături de Gică Hagi, dar asta mi-am dorit eu să fac, să merg pe drumul meu și să iau deciziile singur, așa simt că e bine pentru mine.

ADVERTISEMENT

Deși proiectul de la echipa lui Gică Hagi însemna cel mai înalt nivel posibil pentru mine”.

„Eu aș fi fost antrenor în staff-ul domnului Hagi, el cred că va fi antrenor, el e șeful staff-ului, plus domnul Anghel, iar eu în staff-ul acela aș fi fost și aș fi învățat”, a mai spus Ianis Zicu, la TV DigiSport.

Ianis Zicu a pregătit Farul Constanța din iulie 2019, încercând de-a lungul sezoanelor să promoveze echipa în Liga 1, însă nu a reușit să își ducă la bun sfârșit obiectivul.

  • 37 de ani este vârsta lui Ianis Zicu
ADVERTISEMENT