Fotbal intern

”Portocala mecanică” nu prinde la Marea Neagră! Gică Hagi, supărat foc pe olandezii din lot

19.03.2019 | 17:42
Portocala mecanica nu prinde la Marea Neagra Gica Hagi suparat foc pe olandezii din lot

Gică Hagi a importat mai mulți jucători din campionatul Olandei, aduși de către șeful departamentului de scouting de la Viitorul, George Ogăraru. Din păcate aceștia au comis mai multe gafe și „Regele” se gândește să renunțe la ei. Este vorba despre cei doi fundași, Bas Edo Kuipers și Bradley de Nooijer, care au comis mai multe gafe în ultima perioadă.

Gică Hagi renunță la olandezul Bas Kuipers

Digisport.ro anunță că Gică Hagi are de gând să renunțe la fundașul central Bas Kuipers, cel care a fost adus în această iarnă de George Ogăraru de la ADO Den Haag. Kuipers a fost ținta criticilor după ce a comis un penalty în partida cu Universitatea Craiova. Norocul său a fost că oltenii au ratat lovitura de departajare și meciul s-a terminat cu 0-0. După această gafă, Kuipers a fost schimbat la pauză cu Boboc.

Gică Hagi i-a dat credit lui Kuipers și în partida următoare. Fundașul batav a comis-o însă și în meciul cu Astra Giurgiu, de data aceasta și mai grav. Olandezul a fost eliminat după un fault extrem de dur și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică încă din minutul 43. De atunci Kuipers a mai jucat numai în partida cu Hermannstadt, din Cupa României, unde a jucat ca fundaș stânga.

Bas Edo Kuipers a gafat grav în meciurile cu Craiova și Astra Giurgiu

Gică Hagi, nemulțumit și de Bradley de Nooijer

Nici celălalt olandez din lotul Viitorului nu stă tocmai bine. Bradley de Nooijer nu a avut prestații prea bune în ultima perioadă iar Hagi pare decis să îl mute pe banca de rezerve după ce a gafat decisiv la golul înscris de Păun, în meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1.

În ciuda formei mai slabe arătate în ultima perioadă, dar și a faptului că are trei fundași stânga în lot, de Nooijer a stârnit interesul patronului FCSB, Gigi Becali, cel care s-a arătat interesat de achiziția apărătorului olandez.