Fotbal intern

Gică Hagi, replică acidă pentru Gigi Becali: “M-a îmbogățit el pe mine?”

06.12.2018 | 22:17
Gica Hagi replica acida pentru Gigi Becali Ma imbogatit el pe mine

Gică Hagi i-a oferit o replică acidă lui Gigi Becali înainte de FCSB – Viitorul, meci care se va disputa în etapa a 19-a din Liga 1 Betano. Antrenorul dobrogenilor a început ofensiva cu patru zile înainte de partida din campionat şi a făcut spectacol la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaş.

“Să vedem dacă suntem capabili să ne batem cu ei. Ei sunt Steaua sau FCSB, sunt foarte, foarte mari, sunt puternici, au bani, ne cumpără. Nu aşa s-a zis, că m-au îmbogățit ei pe mine? Ha, ha, ha! Păi, dacă nu erau ei, erau alții, așa că nu m-au îmbogățit ei pe mine. Au cumpărat jucători valoroși, asta au făcut cu banii pe care i-au achitat”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă de la finalul meciului Gaz Metan Mediaş – Viitorul 2-2.

Gică Hagi, replică acidă pentru Gigi Becali: “Mi-a declarat război”

Gică Hagi i-a dat o replică acidă lui Gigi Becali după ce între cei doi au existat câteva discuţii în contradictoriu în ultimul timp. “Regele” nu a uitat de declaraţiile date de patronul FCSB şi a continuat tirada la adresa rivalilor.

Gică Hagi, replică acidă pentru Gigi Becali înainte de FCSB - Viitorul
Gică Hagi, replică acidă pentru Gigi Becali înainte de FCSB – Viitorul

Gigi mi-a declarat război! Așa mi-a declarat. Război e pentru ei, pentru mine e doar fotbal. Război, nu știu ce înțelege el prin război. Asta nu știu, dar sunt cuvinte dure, întrebați-l pe el ce înseamnă război. Eu știu că mergem să ne duelăm, să vedem care e mai bun. Și care e mai bun o să câștige”, a mai precizat Gică Hagi. În urmă cu aproape două săptămâni, după Poli Iaşi – FCSB 1-2, Gigi Becali l-a desfiinţat pe Florinel Coman, iar antrenorul Viitorului l-a criticat pe patronul vicecampioanei României, acuzîndu-l că îi distruge pe fotbalişti. FCSB – Viitorul se joacă duminică, de la ora 20:00, în etapa a 19-a din Liga 1 Betano.