Gică Hagi, replică acidă pentru Mihai Stoica: “MM caută alibiuri ca să nu îl dea Gigi afară!”

Claudiu Surmei    Sergiu Preda   
in Liga 1 Betano
20/12/2018, 16:52
Gică Hagi, replică acidă pentru Mihai Stoica: “MM caută alibiuri ca să nu îl dea Gigi afară!” GALERIE FOTO
Gică Hagi i-a dat o replică acidă lui Mihai Stoica

Mihai Stoica s-a arătat nemulțumit de faptul că Gică Hagi a făcut refereiri la prestațiile jucătorilor de la FCSB Florinel Coman și Florin Tănase. În replică, “regele” a spus că fotbaliștii transferați de la Viitorul la trupa antrenată de Nicolae Dică sunt cei care o fac pe FCSB campioană. În plus, Hagi crede că MM își “caută alibiuri ca să nu fie dat afară de Gigi Becali.”

“MM, mai gândește-te frumos la ce ai zis! Mai reflectează. De ce? Vezi că jucatorii ăia luați de la Viitorul, pe care i-a cumpărat patronul tău și pe care a dat nu știu câți bani, te fac pe tine campion. Știți că eu mă bat pentru copii! Luați istoria, luați ultimii 7 ani și vedeti ce am făcut pentru copiii mei, cum am ieșit public și am zis. La fel fac și acum”, a declarat Gică Hagi.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Gică Hagi i-a dat o replică acidă lui Mihai Stoica

“Ei caută alibiuri ca să nu îi dea Gigi afară, pentru că nu din cauza lui Gigi a pierdut FCSB campionatul, ci din cauza lor”, a mai spus Hagi, după ce MM Stoica s-a arătat deranjat de faptul că tehnicianul Viitorului i-a criticat pe Coman și Tănase.

“Mă deranjează când Hagi vorbește, face conferință de presă, despre Coman și despre Tănase. Mă deranjează foarte tare pentru că ăia nu mai sunt jucători la Viitorul, nu mai are nici procente”, a declarat MM Stoica.

Florinel Coman are 52 de meciuri în tricoul celor de la FCSB, echipă pentru care a marcat 12 goluri și a dat 11 pase decisive. Florin Tănase a jucat 93 de partide pentru echipa bucureșteană, reușind să marcheze 23 de goluri și să dea 19 pase de gol.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×