Fotbal intern

Gică Hagi, resemnat după meciul cu FCSB: „Nu meritam mai mult, nu am putut! Ei au fost mai buni ca noi!”

15.12.2019 | 23:14
Gica Hagi resemnat dupa meciul cu FCSB Nu meritam mai mult nu am putut Ei au fost mai buni ca noi
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit după meciul dintre Viitorul și FCSB (2-0), dar nu a fost supărat pentru înfrângere, ci a recunoscut că adversara a fost mai bună decât echipa sa. Totodată, Hagi i-a oferit și o replică lui Dumitru Dragomir, care a spus că l-ar fi dat afară pe el de la cârma naționalei și dacă ar fi trecut de Slovenia.

Gică Hagi a recunoscut că FCSB a jucat mai bine

Gică Hagi a recunoscut că FCSB a jucat mai bine și își pune mari speranțe în partida din următoarea partidă cu Gaz Metan Mediaș: „Ei au fost mult mai concreți, au avut mult mai multă personalitate. S-a văzut că au avut mai multă încredere, mai mult tupeu. Mai avem un meci și sperăm să terminăm campionatul cu o victorie.

ADVERTISEMENT

Nu trebuia să-i lăsăm să atace și să aibă multe faze fixe, din păcate am făcut mai multe greșeli mari și asta s-a întâmplat.

Nu meritam mai mult, nu am putut din păcate. Asta e realitatea. Vom face analiză şi vedem ce am făcut bine şi ce nu. Realitatea este că nu am făcut un meci şi am pierdut

Am încercat în a doua repriză să ne revenim dar a fost imposibil. FCSB a câștigat pe merit cu noi. Vom analiza în pauza din iarnă și vom vedea ce se întâmplă. I-am aruncat pe Pitu și pe Munteanu ca să vadă cum este un meci cu o echipă mare.

ADVERTISEMENT

A fost echivalentul a unui meci european. Mergem la Mediaș, unde trebuie să ne luptăm și să luăm cele 3 puncte. L-am schimbat pe Artean că nu l-am văzut bine și a greșit și se vedea că nu-și găsește locul în teren.

Nu vreau să mai vorbesc de arbitraj, trebuie să ne vedem de ale noastre și să câștigăm la Mediaș”,  a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Gică Hagi pentru Dumitru Dragomir

„Eu când am ajuns în hotel și am văzut niște lucruri care nu aveau legătură cu sportul. Nu era posibil să văd numai băutura acolo. Am considerat că nu este normal, mai ales că am venit de la un nivel mare.

Am simțit că după meciul cu Slovenia am rămas singur, iar domnul Dragomir știe mai multe. Eu știu doar că am văzut în cantonamentul echipei naționale lucruri care nu au legătură cu fotbalul”, a încheiat Gică Hagi. 

ADVERTISEMENT