Fotbal intern

Gică Hagi, rol principal într-un documentar: „Kira face un film despre mine. Nu poate juca nimeni rolul meu, e prea multă personalitate”

24.11.2019 | 18:59
Gica Hagi rol principal intrun documentar Kira face un film despre mine Nu poate juca nimeni rolul meu e prea multa personalitate
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a dezvăluit la evenimentul de lansare al cărții „Campionii creează campioni” că fiica sa, Kira, va face un documentar despre viața sa. Cu zâmbetul pe buze, fostul mare fotbalist a susținut că nimeni n-ar fi putut juca rolul său, fiind nevoie de „prea multă personalitate”.

Kira, documentar despre viața lui Gică Hagi

Kira Hagi, fiica actualului manager de la Viitorul Constanța, a debutat în cinematografie, odată cu rolurile din scurt-metrajele „București, te iubesc” din 2014 și „Fragile” din 2017. Primul rol într-un lung-metraj a fost anul acesta, în filmul „Între chin și amin”, în regia lui Toma Enache. Acum, Gică Hagi a dezvăluit că fiica sa pregătește un documentar despre viața lui.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu dacă voi scrie o carte de amintiri, fiica mea face acum un film despre mine. Nu joacă nimeni rolul meu, e un documentar. Nu poate nimeni să joace rolul meu, e prea multă personalitate”, dezvăluie Gică Hagi.

Hagi a lansat cartea „Campionii creează campioni”

Declarația lui Gică Hagi a fost oferită la evenimentul de lansare al cărții „Campionii creează campioni”, un concept tehnic. Fostul component al „Generației de Aur” a dezvăluit în carte ce oameni au avut o influență în cariera de fotbalist, momentele speciale trăite pe stadioane din toată lumea. De asemenea, cartea explică toate secretele din spatele dezvoltării fotbaliștilor de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

Evenimentul de lansare al cărții a fost organizat la 10 de la înființarea Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. Deși inițial se axa doar pe grupele de copii și juniori, echipa de seniori a clubului, Viitorul Constanța, a ajuns în prima divizie, reușind să câștige trei trofee: titlul de campion național, Cupa și Supercupa României.

În ultimii ani, Viitorul a dat fotbaliști importanți la nivelul primei ligi și la echipa națională. Alexandru Cicâldău, Florinel Coman, Denis Drăguș sau Tudor Băluță sunt doar câteva dintre jucătorii descoperiți de Gică Hagi, care au făcut pasul spre prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT
Tags: