Fotbal intern

Gică Hagi s-a enervat la conferinţa de presă: “Nu am dreptul la o opinie”

30.08.2018 | 21:31
Gica Hagi sa enervat la conferinta de presa Nu am dreptul la o opinie

Gică Hagi s-a enervat la conferinţa de presă şi a declarat că reacţiile sale sunt denaturate, referitor la ce a spus despre naturalizarea lui Harlem Gnohere în vederea aducerii la echipa naţională a României.

“Regele” s-a supărat foarte tare şi a continuat tirada pornită în urmă cu o săptămână: “Am înțeles un lucru clar: nu am dreptul la o opinie! Asta este concluzia mea. Nu o să mai vorbesc despre fotbalul românesc, nu o să-mi mai spun părerea. O să-mi văd de munca mea, de pasiunea mea, de plăcerea mea, venind în România și implicându-mă în dezvoltarea fotbalului românesc pentru viitor. Despre restul îi las pe toți ceilalți să aibă o opinie. Oricine din România poate să aibă o opinie, doar eu nu pot. Hagi când spune ceva atacă, pune o bombă. Cred că este un lucru grav!

Gică Hagi s-a enervat la conferinţa de presă

Eu iubesc prea mult fotbalul. Este dreptul fiecăruia să aibă opinie, să spună că Hagi face sau nu face bine. Contează însă că am un club, o academie care a produs mulți jucători buni, care vor fi pe piață în următorii ani și sper ca unii dintre ei să ajungă lideri, să conducă naționala României, să o ducă din nou sus.

Nu o să-mi luați plăcerea de a sluji fotbalul, de a fi lângă el, pentru că este pasiunea vieții mele. 24 de ore din 24 trăiesc pentru fotbal. Nu o să mai comentez prea multe. Nici nu mă mai întrebați, creați lucruri fictive, invenții, ca să mă cert cu lumea. Nu mă întrebați, pentru că vreau să mai stau acasă, să mă simt cât de cât bine, nu să fiu încărcat doar de lucruri negative. Mergeți în continuare pe drumul ăsta, închideți gura cui trebuie, pentru că asta se dorește. Vedem unde o să ajungem! Nu mai creați diversiune de pomană. Știu că asta se poartă în România, este cel mai ușor lucru, dar pentru mine înseamnă mediocritate.

Eu am fost format în comunism, așa cum a zis Radu (n.r. Naum), prietenul meu. Dar el nu a fost format tot în comunism? Nu a crescut în comunism? Ce legătură are una cu alta? Uită de perioada din ‘90 și 2000? Uită că acel comunism care se numea sistem, iar acum se numește concept tehnic, era o gândire unitară, toți împingeam în aceeași direcție pentru România? Uită că în ‘80 și ‘90 au fost cele mai mari performanțe pentru fotbalul și sportul românesc? Înseamnă că sportul era o prioritate.

După ‘90… vă las pe voi să comentați dacă este finanțat așa cum trebuie, dacă mai este o prioritate națională, dacă toți gândim la fel, dacă se vrea performanță, dacă mai suntem împreună și mai avem gândire și orgoliu de români”, a spus Gică Hagi, supărat, în conferinţa de presă.

Gică Hagi s-a enervat la conferinţa de presă. Gică Hagi salută publicul după meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi FCSB, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, duminică 26 august 2018.
Gică Hagi s-a enervat la conferinţa de presă. Gică Hagi salută publicul după meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi FCSB