Fotbal intern

Gică Hagi, prezent alături de Gică Popescu la o selecție a școlii de fotbal a „Baciului”

04.04.2019 | 12:13
Gica Hagi prezent alaturi de Gica Popescu la o selectie a scolii de fotbal a Baciului

Gică Hagi a participat la un trial al Școlii de Fotbal Gică Popescu, înainte de partida pe care echipa „Regelui”, Viitorul Constanța, o are de jucat în manșa tur a semifinalei Cupei României, în deplasare, pe terenul celor de la Universitatea Craiova. Hagi a urmărit selecția chiar alături de fostul său coleg din „Generația de Aur”, Gică Popescu.

Gică Hagi, alături de Gică Popescu, la o selecție a școlii sale de fotbal

După meci, Gică Popescu s-a arătat încântat de felul în care proiectul său a progresat: „Avem peste 60 de jucători crescuți la școală care au ajuns la nivelul primei ligi. Printre ei se numără cei doi Băluță, Tudor și Alex sau Alex Mitriță, care au și ajuns la națională. Mai sunt Boboc și alții la tineret. În ultima vreme am venit mai des pentru că avem în plan să ne dezvoltăm infrastructura”, a spus „Baciul”, pentru FANATIK.

Prezența lui Gică Hagi la selecția făcută de Școala de Fotbal Gică Popescu nu este întâmplătoare. Asta deoarece între Viitorul și proiectul fostului jucător al lui PSV și Barcelona există un parteneriat important. Astfel, Gică Popescu primește 50% din sumele de transfer pentru jucătorii pe care îi crește și pe care Academia Hagi îi dă fotbalului mare. Ultimul astfel de transfer este cel al lui Tudor Băluță, care a fost vândut în iarnă de la Viitorul la Brighton pentru 3 milioane de euro.

Copiii care au jucat în fața lui Gică Hagi și Gică Popescu

Gică Hagi se pregătește de meciul de Cupa României, cu Universitatea Craiova

Pentru Gică Hagi va urma în această seară un meci foarte important în economia acestui sezon. Viitorul va întâlni pe Universitatea Craiova, în deplasare, în manșa tur a semifinalei Cupei României. Hagi a anunțat că obiectivul echipei sale este calificarea în finala competiției și laudă adversarii de astăzi:

„A început să miroasă performanţă de la Craiova, aici e ceva aparte! Va fi meci frumos ca întotdeauna între noi. Ne dorim să jucăm pentru prima oara finala Cupei României. E o performanţă că am ajuns în premieră în semifinale, acum vrem şi în finală”, a spus „Regele”, la conferința de presă dinaintea partidei.

Partida dintre Universitatea Craiova și Viitorul se joacă joi, 4 aprilie, de la ora 20:00.