Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi se înclină în fața lui Alibec: “Denis este Hagi al nostru! N-a reușit pentru că n-a găsit antrenorii care să facă asta”. Video exclusiv

Gică Hagi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre influența uriașă pe care Denis Alibec o are în jocul Farului.
10.04.2023 | 14:05
Gica Hagi se inclina in fata lui Alibec Denis este Hagi al nostru Na reusit pentru ca na gasit antrenorii care sa faca asta Video exclusiv
Gică Hagi, elogii pentru Denis Alibec. Își laudă atacantul, deși acesta nu a marcat în play-off. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a câștigat în etapa a 3-a din SuperLiga, 3-2 cu Universitatea Craiova. A fost un meci foarte spectaculos, în care oltenii au condus de două ori, dar “marinarii” au întors de fiecare dată și au demonstrat că merită să fie pe primul loc. În plus, au fost ajutați și de rezultatul de duminică, 1-1 la CFR Cluj – FCSB.

Gheorghe Hagi, elogii pentru Denis Alibec după Farul – Universitatea Craiova 3-2: “Nu a jucat la o echipă mare pentru că nu a găsit un antrenor să îl iubească”

Chiar dacă nu a reușit încă să marcheze în play-off, ba chiar a ratat un penalty în partida cu Universitatea Craiova, Denis Alibec este cel mai lăudat jucător. Gică Hagi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre influența în joc pe care o are atacantul său. L-a elogiat pe Alibec și este convins că ar fi meritat mai mult în carieră.

ADVERTISEMENT

“Pe fiecare compartiment avem jucători care putem spune că au calități și potențial să fie cei mai buni din țară. El este unul dintre jucătorii care e păcat, la cât talent a avut și cât putea să fie de mare și la ce echipe mari putea să joace.

Nu a făcut-o pentru că nu a găsit antrenorii care să îl iubească. Una dintre calitățile pe care trebuie să le aibă antrenorul de fotbal este să iubească jucătorul, să îi arate că îl iubește. Asta nu înseamnă că nu ai discuții cu el și că nu îi spui ce puncte negative are.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Gheorghe Hagi, despre influența lui Denis Alibec în jocul liderului Farul: “Are apucături de număr 10 în careu și chiar în afara careului”

Și el trebuie să fie responsabil față de el, față de echipă, față de grup. Iar Alibec este responsabil. Am câștigat un jucător mare, care e cu noi, pe teren. Când juca la Astra știu că pentru noi era foarte dificil să îl marchezi pentru că trebuie să ai dublaj. Să asiguri marcajul și dublajul.

E un jucător care are apucături de număr 10 în careu și chiar în afara. El e periculos tot timpul, își dorește foarte mult mingea. E fundamental să ai jucători d-ăștia care vor mingea, se duc după minge. Asta are Alibec acum, iubește mingea, fotbalul.

ADVERTISEMENT

Este Hagi al nostru. Face diferența, este jucătorul numărul 1 al nostru în momentul de față. Pentru mine e suficient să fie pe teren la meciuri și la antrenamente împreună. El face bine indiferent”, a declarat Gheorghe Hagi, antrenorul liderului Farul Constanța, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Farul Constanța are 4 puncte avans față de echipa de pe locul 2, CFR Cluj. Și 5 puncte peste FCSB, pe care o înfruntă în următoarea rundă din play-off

Farul Constanța este pe primul loc în SuperLiga cu 39 de puncte după 3 etape disputate în play-off. Echipa lui Gheorghe Hagi are un avans de patru puncte față de a doua clasată, CFR Cluj. Iar față de FCSB are un avans de cinci puncte. Este singura dintre cele trei care nu a beneficiat de rotunjirea punctajului. În următoarea etapă, Farul va înfrunta pe FCSB pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT