Fotbal intern

Gică Hagi, sfaturi pentru Gigi Becali și FCSB. “Poate unii au uitat! Florinel Coman e atacant!”

23.11.2019 | 19:41
Gica Hagi sfaturi pentru Gigi Becali si FCSB Poate unii au uitat Florinel Coman e atacant
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a susținut o conferință de presă pentru a lansa cartea ”CAMPIONII creează CAMPIONI” și nu a uitat să vorbească despre jucătorii pe care FC Viitorul Constanța i-a crescut. Astfel, ”Regele” a ținut să îi reamintească lui Gigi Becali că Florinel Coman dă cel mai bun randament pe postul de vârf.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 1.95 este cota pentru “Ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

“Pentru mine, Florinel Coman e atacant. Atacant! Nu uitați, poate unii au uitat! E o vulpe, are calități fantastice pentru postul de vârf”, a spus Gică Hagi la conferința de presă origanizată pentru a lansa cartea ”CAMPIONII creează CAMPIONI”. 

Florinel Coman a ajuns la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi pe 1 iulie 2011, atunci când Gică Hagi l-a luat de la Luceafărul Brăila. A făcut pasul spre prima echipă pe 1 ianuarie 2016, iar ”Regele” l-a vândut la FCSB pe 21 august 2017 pentru suma de 3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, ofertă de 8 milioane de euro de la Sporting Lisabona

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2022, iar Gigi Becali solicită în schimbul transferului său nu mai puțin de 30.000.000 de euro. Florinel Coman a fost ofertat de Sporting Lisabona, echipă pentru care au jucat Cristiano Ronaldo și Marius Niculae și care a fost antrenată de Ladislau Boloni, dar latifundiarul din Pipera n-a acceptat cele 8 milioane oferit de lusitani.

Cotat de site-urile de specialitate la 3,5 milioane de euro, Florinel Coman a jucat în 90 de meciuri pentru FCSB, a dat 25 de goluri și a oferit 22 de pase decisive. Acesta a debutat la echipa națională a României în meciul jucat de prima reprezentativă cu Insulele Feroe în preliminariile EURO 2020, scor 0-3, pe 12 octombrie 2019.

ADVERTISEMENT
  • 19 meciuri și 4 goluri are Florinel Coman la echipa națională a României U21
  • 47 de meciuri a jucat Florinel Coman la FC Viitorul Constanța