Fotbal intern

Gică Hagi și-a certat un jucător în secunda 3! La pauză a schimbat portarul!

Gica Hagi sia certat un jucator in secunda 3 La pauza a schimbat portarul

Antrenorul Gică Hagi și-a certat un jucător chiar în secunda 3 a meciului Astra Giurgiu – FC Viitorul, din finala Cupei României, care se dispută pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Tehnicianul constănțenilor a părut destul de supărat după ce echipa Under 19 a clubului său a pierdut meciul cu CFR Cluj din finala Cupei României rezervată jucătorilor de la acea categorie de vârstă.

Gică Hagi și-a certat un jucător în secunda 3

Acest lucru s-a văzut și în startul finalei de seniori, atunci când Gică Hagi și-a certat un jucător chiar în secunda 3 a întâlnirii. După ce arbitrul Radu Petrescu a fluierat startul meciului, ”regele” l-a luat în colimator pe Denis Drăguș și i-a reproșat așezarea din teren. ”Denis, nu stai bine”, iar strigat Hagi nemulțumit. Se știe faptul că fostul mare internațional trăiește la maxim fiecare joc al formației sale, dă indicații în continuu și gesticulează pe banca tehnică.

Hagi s-a enervat însă şi mai tare după ce echipa sa a încasat golul de la Alibec, cu puţin înainte de pauză. S-a dus direct la bancă şi i-a spus portarului de rezervă, Tordai, să se pregătească pentru că va intra în repriza secundă! La pauză l-a muştruluit serios pe Cojocaru, titularul din prima repriză, şi l-a schimbat!

Finala Cupei României dintre Astra Giurgiu și FC Viitorul se joacă la Ploiești. La această întâlnire, patronul astralilor, Ioan Niculae, a venit într-un automobil de lux în valoare de 450.000 de dolari, deși jucătorii săi sunt neplătiți din iarnă.

Tags: