Fotbal intern

Gică Hagi și-a cerut scuze pentru că și-a atribuit formarea unui jucător! ”Respectăm munca celor de la Daco-Getica”

19.01.2019 | 16:29
Gica Hagi sia cerut scuze pentru ca sia atribuit formarea unui jucator Respectam munca celor de la DacoGetica

Patronul și antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, și-a cerut scuze pentru că și-a atribuit formarea jucătorului Ianis Malama. Tehnicianul constănțenilor a declarat într-o conferință de presă că doar el l-a văzut pe fotbalistul în vârstă de 14 ani, deși acesta a fost în prima parte a carierei la Daco-Getica București.

”Declarațiile mele referitoare la jucătorul Ianis Malama, pe care le-am făcut în cadrul unei conferințe de presă, au fost interpretate greșit și s-a creat o confuzie pe care o regret. Am spus doar că l-am descoperit pe Ianis Malama în cadrul Academiei, pentru că am observat potențialul acestui jucător la această vârstă”, se arată într-un comunicat al clubului FC Viitorul, semnat de Gheorghe Hagi.

Gica Hagi salută publicul după meciul FC Viitorul - Dinamo
Gica Hagi salută publicul după meciul FC Viitorul – Dinamo

Gică Hagi și-a cerut scuze pentru că și-a atribuit formarea unui jucător: ” Ei l-au crescut și l-au format”

”Respectăm și avem toată admirația pentru munca celor de la Juventus București (actuala Daco-Getica), care au crescut și format acest jucător până la această vârstă și ca atare avem încheiat un protocol cu gruparea bucureșteană. Ne cerem scuze clubului Juventus București (actuala Daco-Getica) și antrenorului Cristian Cîmpean pentru confuzia și interpretarea greșită, se mai scrie în comunicatul prin care Gică Hagi și-a cerut scuze pentru că și-a atribuit formarea jucătorului Ianis Malama.

Afirmația inițială a lui Gheorghe Hagi a fost următoarea: ”Am un jucător, la 2004, care e foarte bun. E aromân. Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. Cred mult în el. Nu a venit cu noi, dar era să vină. E stângaci. Adversarii o să aibă viață grea cu el. L-am luat de la Juventus, e la noi acum. Îl cheama Malama, e stângaci. Nu că e bun, e extraordinar!”.

Fiica fostului mare fotbalist Ilie Balaci, Lorena, a reacționat imediat după afirmațiile ”Regelui”: ”Am citit cu întristare o declarație a lui Gheorghe Hagi. Hagi nu poate spune că l-a descoperit el. Toți din București îl știu pe Ianis Malama. Nu poți să spui că tu l-ai descoperit. Cum îmi mai motivez eu antrenorul acum? Eu trebuie să-l încurajez pe ăla și să spun mulțumesc Cristian Cîmpean că l-ai descoperit pe acest copil”.