Fotbal intern

Gică Hagi și-a dat demisia de la Viitorul: „Am decis să mă retrag!”

02.08.2020 | 19:01
Gica Hagi sia dat demisia de la Viitorul Am decis sa ma retrag
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a decis să renunțe la funcția de manager general al Viitorului, anunțul fiind făcut într-o postare pe site-ul oficial.

În comunicatul Viitorului s-a mai arătat că formația își va căuta în zilele următoare un nou antrenor.

ADVERTISEMENT

Vestea vine la doar o zi după înfrângerea Viitorului cu Sepsi, 0-3.

Gică Hagi și-a dat demisia de la Viitorul

Gică Hagi și-a dat demisia de la Viitorul, anunțul fiind făcut pe site-ul oficial al echipei, dar „Regele” va rămâne angrenat în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi:

„Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

ADVERTISEMENT

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori”.

„Va trebui să găsim un nou manager”

Gică Hagi a continuat și a recunoscut că Viitorul este în căutarea unui nou manager general care să preia frâiele echipei, până la începutul următorului sezon din Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1”, a declarat Hagi pentru fcviitorul.ro.

Gică Hagi a fost deranjat de elevii săi după înfrângerea cu Sepsi, de pe teren propriu, 0-3: „În primul rând, cred că obiectivul nostru a fost să scăpăm de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Ăsta e lotul pe care l-am avut, am încercat să facem o echipă competitivă care să joace aceste două meciuri bine. Din păcate, a fost cea mai slabă repriză (n.r. prima) pe care am făcut-o.

Jucătorii au fost relaxaţi, fără să fie conectaţi la meci. Le-am zis că adversarul este foarte agresiv. Am avut un început de meci foarte slab şi din cauza aceasta cred că ei au marcat la început şi au fost mult mai agresivi, mult mai buni decât noi, aşa cum am făcut-o şi noi la ei”.

  • 2014 este anul în care Gică Hagi a preluat și funcția de manager general al Viitorului
ADVERTISEMENT