Sport

Gică Hagi și-a felicitat jucătorii după remiza cu UTA: „Un punct muncit”

„Regele” s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi în meciul cu UTA: „A trebuit să ținem de rezultat. E un punct muncit”.
18.07.2021 | 21:29
Gica Hagi sia felicitat jucatorii dupa remiza cu UTA Un punct muncit
ADVERTISEMENT

Cu Gică Hagi pe bancă, Farul Constanța a reușit să obțină doar un punct în primul meci al noului sezon din Liga 1, scor 0-0, pe terenul celor de la UTA. Imediat după fluierul final, „Regele” s-a declarat, însă, mulțumit de evoluția jucătorilor săi, în condițiile în care au fost nevoiți, timp de 15 minute, să apere acest rezultat în dublă inferioritate numerică.

I-am felicitat pe jucători, au făcut un efort fantastic. A trebuit să ne apărăm, să ținem de rezultat și e un punct muncit”, a spus tehnicianul de 56 de ani exprimându-și, totodată, convingerea că soarta partidei ar fi fost alta dacă echipa sa „rămânea în 11”.

ADVERTISEMENT

În minutul 70, Dussaut a încasat al doilea cartonaș galben, pentru o tragere de tricou, iar mai apoi, Dănuleasa a ajuns de urgență la spital, după o ciocnire extrem de violentă cu Roger. Pentru „marinari” urmează duelul de pe teren propriu cu Gaz Metan, programat duminică, 25 iulie, la 18:30.

Gică Hagi, mulțumit  de remiza cu UTA. Ce a spus despre accidentarea lui Dănuleasa

La cum s-a desfășurat meciul, i-am felicitat pe jucători, au făcut un efort fantastic. Câteodată mai trebuie să și lupți. Am avut un adversar care joacă bine acasă.

ADVERTISEMENT

A doua repriză am avut 3 copii de 2002, 2003, după care au venit ceilalți, care nu sunt pregătiți 100%. Trebuia să ținem mai mult de minge, n-am făcut-o, dar eu cred că aveam șansa noastră dacă rămâneam în 11.

A trebuit să ne apărăm, să ținem de rezultat și e un punct muncit. Dacă rămâneam în 11, aveam și noi șansa noastră. A trebuit doar să ne apărăm, să ținem de rezultat și e un punct bun, muncit. Îmi pare rău de Dănuleasa, a avut ghinion, săracul, dar e ok.

ADVERTISEMENT

Adversarul joacă un fotbal bun, ne-a dominat în prima repriză, bine că s-a terminat așa. Trebuie să creștem în fiecare meci, nicio echipă nu e la potențial maxim.

Ne cunoaștem ușor-ușor, fiecare pe fiecare, dar sunt încrezător, am jucători talentați, iar cu cei care vor veni de la Jocurile Olimpice vom fi și mai puternici”, a declarat Gică Hagi, imediat după meciul de la Arad.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu palmaresul Farului: „Acum suntem doar o echipă”

În altă ordine de idei, „Regele” a subliniat că echipa sa – rezultată în urma „unirii” cu Viitorul – se află în posesia palmaresului și i-a asigurat pe suporteri că va deveni în scurt timp o forță a fotbalului românesc.

Nu e fuziune! E unire, ne-am unit! Când toată lumea se desparte, noi ne-am unit. Palmaresul? E luat de noi. Am vrut să fie un singur brand, o singură iubire. Asta se cheamă Farul Constanța .

Vrem să facem o echipă bună. Farul are cea mai bună academie și bineînțeles că are și o echipă în prima ligă”, a mai spus Gică Hagi la flash-interviu.

ADVERTISEMENT