Fotbal intern

Gică Hagi și Devis Mangia lipsiți de vedete la meciul Viitorul – U Craiova! Absențe de marcă

03.02.2019 | 12:07
Gica Hagi si Devis Mangia lipsiti de vedete la meciul Viitorul  U Craiova Absente de marca

Antrenorii Gică Hagi și Devis Mangia vor fi lipsiți de jucători importanți la meciul Viitorul – U Craiova, care se va disputa duminică, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 22 a Ligii 1 Betano. Cele două formații sunt în prima parte a clasamentului și încearcă să profite de semieșecurile înregistrate sâmbătă de primele două clasate, CFR Cluj și FCSB.

În conferința de presă premergătoare întâlnirii de la Ovidiu, Gheorghe Hagi i-a lăudat pe olteni spunând că formează clubul cel mai bine pus la punct din România. De asemenea, el a avut cuvinte frumoase și pentru omologul său Devis Mangia, afirmând că italianul are foarte multă experiență.

Gică Hagi și Devis Mangia, absențe de marcă la meciul Viitorul – U Craiova

Viitorul – U Craiova se anunță o confruntare interesantă între două echipe ofensive, dar Gică Hagi și Devis Mangia vor fi lipsiți de câțiva jucători importanți. Cea mai mare pierde pare să vină din rândul oltenilor, care nu-l vor avea pe căpitanul Alexandru Mitriță. Golgeterul din Bănie este foarte aproape de un transfer la New York City, el fiind deja în cantonamentul formației americane din Emiratele Arabe Unite.

Alexandru Mitriță în duel pentru balon cu Bradley Diallo în meciul U Craiova - Gaz Metan Mediaș
Alexandru Mitriță în duel pentru balon cu Bradley Diallo în meciul U Craiova – Gaz Metan Mediaș

De partea cealaltă, FC Viitorul nu se va putea baza pe Denis Drăguș care este suspendat și pe Eric de Oliveira, noua achiziție având mici probleme medicale. În aceste condiții, Gică Hagi ar putea începe în următoarea formulă de echipă: Cojocaru – Boboc, Mladen, Țîru, De Nooijer – Artean, Băluță, Vână – Hagi, Rivaldinho, Mățan.

Italianul Devis Mangia va începe cel mai probabil cu următorii 11 jucători: Pigliacelli – Martic, Donkor, Tiago Ferreira, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Mihăilă, Cristea – Koljic. Partida Viitorul – Craiova, din etapa a 23-a a Ligii 1 Betano, se va disputa duminică, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.

Tags: