Sport

Gică Hagi și Gică Popescu, contribuție uriașă la transferul lui Alex Cicâldău la Galatasaray! Ce sumă încasează “Regele”!

Gică Hagi și Gică Popescu au pus o vorbă bună pentru ca Alex Cicâldău să ajungă la Galatasaray. Farul păstrase 20 de procente dintr-un viitor transfer.
24.07.2021 | 10:23
Gica Hagi si Gica Popescu contributie uriasa la transferul lui Alex Cicaldau la Galatasaray Ce suma incaseaza Regele
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este pe cale să dea cea mai importantă lovitură în mercato, după oferta excelentă pe care a primit-o Alex Cicâldău. Rămâne doar o chestiune de ore până când jucătorul va semna cu Galatasaray.

Giovanni Becali a confirmat mutarea, în exclusivitate pentru FANATIK.RO. Cicâldău e 100% la Galatasaray! Diseară pleacă să semneze. Contract pe 5 ani, a fost anunțul făcut de impresarul fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Alex Cicâldău la Galatasaray, pentru 6,5 milioane de euro. Hagi și Popescu l-au lăudat la întâlnirea cu Fatih Terim

Cicâldău va pleca în această noapte spre Istanbul și va semna un contract valabil pe următorii cinci ani. Va avea un salariu de 1,1 milioane de euro pe sezon. Universitatea Craiova încasează 6,5 milioane de euro și păstrează 20 de procente dintr-un viitor transfer. Oltenii au rămas și fără antrenorul Marinos Ouzounidis, care a fost demis, așa cum FANATIK.RO a anunțat în exclusivitate.

Conform informațiilor FANATIK.RO, Gică Hagi și Gică Popescu au avut un rol decisiv în perfectarea celui mai important transfer din Liga 1 în această vară. Galatasaray se interesa de mai multe luni de Cicâldău, dar a făcut o ofertă oficială doar după ce Fatih Terim a discutat cu foștii săi elevi de la Galata.

ADVERTISEMENT

La începutul acestei luni, Gică Hagi și Gică Popescu au fost invitați la Istanbul, pentru lansarea unui documentar despre cele mai glorioase momente din istoria clubului Galatasaray. Cei doi mari jucători români, care au scris istorie la Galata, nu puteau să lipsească.

Gică Hagi primește 20% din banii pe care Universitatea Craiova îi ia de la Galatasaray pentru Alexandru Cicâldău

Fatih Terim a profitat de reîntâlnirea cu cei doi foști elevi pentru a afla mai multe detalii despre câțiva jucători români care se aflau pe lista sa de transferuri. Cele mai multe întrebări le-a pus chiar despre Alex Cicâldău, fotbalistul celor de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Hagi și Popescu au avut doar cuvinte de laudă la adresa mijlocașului care a fost crescut chiar la Academia Gheorghe Hagi. L-au convins pe Fatih Terim că românul de 24 de ani poate fi util pentru Galatasaray. Iar turcii au făcut ulterior o ofertă concretă către Universitatea Craiova.

Hagi le-a dat o mână de ajutor celor de la Universitatea Craiova pentru a obține o sumă importantă din transferul lui Alexandru Cicâldău, dar și el va avea de câștigat. Farul păstrase 20 de procente dintr-un viitor transfer ale internaționalului de 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi, omul care l-a crescut pe Alexandru Cicâldău. S-a contrat cu Ilie Dumitrescu în privința mijlocașului

Astfel că, din cei 6,5 milioane de euro pe care Universitatea Craiova îi primește de la Galatasaray, 1,3 milioane de euro vor merge către Gheorghe Hagi și Farul. Cicâldău și-a făcut junioratul la Viitorul, de unde Universitatea Craiova l-a achiziționat în iulie 2018, pentru un milion de euro.

Gică Hagi a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa lui Alex Cicâldău, pe care în octombrie 2020 îl aprecia ca fiind cel mai bun jucător din România. Chiar s-a contrat cu Ilie Dumitrescu, bunul său prieten, pe această temă. Discuția dintre cei doi a avut loc după înfrângerea suferită de România în Norvegia.

Gheorghe Hagi: “Noi nu știm să-i susținem pe acești copii, care ne-au scos în stradă. Suntem într-o situație foarte gravă, trebuie să-i susținem. Trebuie să-i susținem, ce e așa de greu? E aurul României! Cicâldău e cel mai bun sau mă înșel eu?”

Gică Hagi, despre Alexandru Cicâldău: “Cifrele arată că este cel mai bun din campionatul intern”

Ilie Dumitrescu: Cicâldău poate e unul dintre cei mai buni, pe postul lui”

Gheorghe Hagi: “Unul dintre cei mai buni? Nu! E cel mai bun”

Ilie Dumitrescu: “E o părere”

Gheorghe Hagi: “Eu vorbesc pe numere, e cel mai bun. Cifrele arată că Cicâldău e cel mai bun din campionatul intern. E titular de drept. Sunt niște detalii legate de tehnică”.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 1,65 este cota pentru „pauză sau final X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT