Fotbal intern

Gică Hagi şi Gică Popescu, mesaje emoţionante de Ziua Naţională! Ce le-au transmis românilor

01.12.2020 | 16:36
Gica Hagi si Gica Popescu mesaje emotionante de Ziua Nationala Ce leau transmis romanilor
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu au ținut să le transmită urări speciale românilor, astăzi, de 1 decembrie, când țara noastră împlinește 102 ani de la Marea Unire.

Hagi și Popescu sunt doi dintre cei mai mari fotbaliști din istoria echipei naționale. Împreună au strâns 239 de selecții, au marcat 51 de goluri și au jucat la la cinci turnee finale.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, România și tuturor românilor! Oriunde vă duce drumul vieţii în această lume, nu uitaţi că sunteţi români!”, a fost mesajul lui Gică Hagi.

Hagi și Popescu, mesaje speciale pentru români

Pe pagina oficială de Facebook, „Regele” a postat și golul marcat împotriva Columbiei la Campionatul Mondial din 1994, poate cea mai frumoasă reușită a sa sub „tricolor”.

ADVERTISEMENT

„Un român care nu o să te părăsească”

Dacă Hagi este golgheterul all-time al naționalei de seniori, 35 de reușite, la egalitate cu Adrian Mutu, Popescu se laudă și el cu 16 goluri marcate în cele 115 selecții sub „tricolor”.

„Trecutul ne-a încercat, prezentul o face şi el, dar rămâne datoria noastră să sperăm, să construim şi să luptăm pentru un viitor mai bun. Unii vor să fuga de tine, alţii te blamează, dar toţi te iubesc. Acum ori niciodată şi mai mult decât oricând: La mulţi ani, România! La mulţi ani liniştiţi, fericiţi şi reuşiţi!

ADVERTISEMENT

Semnat: un român care n-o să te părăsească”, a scris Gică Popescu.

Trecutul ne-a incercat, prezentul o face si el, dar ramane datoria noastra sa speram, sa construim si sa luptam pentru…

Publicată de Gheorghe Popescu pe Marţi, 1 decembrie 2020

Un altfel de 1 decembrie în Capitală

Din cauza restricțiilor provocare de pandemie, bucureștenii nu s-au putut bucura ca în alți ani de Ziua Națională. În Piața Arcul de Triumf a avut loc o ceremonie restrânsă de 1 decembrie. La eveniment au luat parte președintele, primul ministru și membri ai Guvernului, accesul publicului fiind interzis.

„Aproximativ 150 de militari din Ministerul Apărării Naţionale vor participa marţi, 1 Decembrie, începând cu ora 11:00, la ceremonia oficială în format restrâns, organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piaţa Arcul de Triumf, din Bucureşti.

Pe timpul ceremoniei se va ţine un moment de reculegere în memoria eroilor români căzuţi pe câmpurile de bătălie pentru reîntregirea neamului românesc şi a victimelor virusului SARS-CoV-2, vor fi trase 21 de salve de tun, iar Preşedintele României, Klaus Iohannis, va depune o coroană de flori şi va susţine o alocuţiune”, anunța MApN pe 30 noiembrie.