Fotbal intern

Gică Hagi, spectacol total când a fost întrebat de echipa națională: ”Cred că nu vrem să ne calificăm”. VIDEO

20.10.2019 | 21:03
Gica Hagi spectacol total cand a fost intrebat de echipa nationala Cred ca nu vrem sa ne calificam VIDEO
ADVERTISEMENT

Antrenorul formației FC Viitorul, Gică Hagi, a făcut spectacol total într-o conferință de presă în momentul în care a fost întrebat de echipa națională a României. ”Regele” i-a luat apărarea selecționerului Cosmin Contra și consideră că acest a fost suspus unei presiuni extraordinare.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 9.00 este cota pentru ”x” la meciul Slovenia – Letonia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Gică Hagi, spectacol total când a fost întrebat de echipa națională: ”Atâta negativitate cât am văzut în aceste zece zile e incredibil”

”Am dispărut! M-am săturat să văd la televizor nu putem, ce facem, ce dregem. M-am săturat! Nu accept lucrul acesta, că noi românii nu mai putem. De ce să nu mai putem? Nu vrem, asta e concluzia. Ce am văzut în aceste zece zile cât am stat la televizor şi m-am uitat ce s-a petrecut mi se pare că nu vrem să ne calificăm. Dacă am vrea, am susţine echipa naţională ca lumea. Nu e că la nu ştiu ce se gândeşte Hagi”, și-a început spectacolul Gică Hagi cu referile la echipa națională.

”Atâta negativitate cât am văzut în aceste zece zile e incredibil. Să ataci o persoană care e selecţionerul României când el joacă meciuri decisive ca să ne calificăm. El e al României! Al României! L-aţi jignit! Cum a zis Chivu, dacă şi pe Hagi l-aţi jignit, ce mai contează ceilalţi? Ce mai contăm noi? Dacă şi aici s-a ajuns, domnilor?”, a declarat tehnicianul Viitorului.

ADVERTISEMENT
Gică Hagi se salută cu Ilie Poenaru la finalul meciului Academica Clinceni – FC Viitorul

”Vreţi să scăpaţi de mine? Nu vă mai sunt drag?”

”Eu cred că acest lucru la care s-a ajuns cu Cosmin şi cu Puşcaş e din cauza la tot ce s-a făcut în acele zece zile. Aţi creat o presiune pe echipa naţională incredibilă. Nu contează în ce minut câştigi meciul, conta că a fost 3-0. Să nu credeţi că e uşor să câştigi în Feroe. Cine crede, vă rog frumos, cine a zis asta să intre pe teren. Vă rog, intraţi şi jucaţi cu ei, să vedeţi dacă îi bateţi. Intraţi în teren, că ce uşor e să vorbiţi”, a continuat Regele”.

”Aţi încercat să o puneţi, că eu am zis de interese. Credeţi că nu există interese? Ce, voi nu aveţi interesele voastre?  Ce, între mine şi nevasta mea nu există interese? Există, dar e comun. Nu am zis că plec. Nu mai băgaţi titlul acela, Hagi pleacă! Gata, lasă Viitorul. Vreţi să scăpaţi de mine? Nu vă mai sunt drag? O să rămân, o să fac. În continuare o să pedalez”, a mai afirmat Gică Hagi în încheiere.

ADVERTISEMENT

Cu doar o zi în urmă, Gică Hagi îl critica pe Cosmin Contra pentru faprtul că tricoul cu numărul 10 s-a plimbat de la un jucător la altul în ultimii ani, iar pe fiul său, Ianis Hagi, l-a folosit destul de puțin.