Fotbal international

Gică Hagi, spectator de lux la Genk – Napoli: “Mă duc să-mi mai clătesc şi eu ochii”

02.10.2019 | 14:00
Gica Hagi spectator de lux la Genk  Napoli Ma duc sami mai clatesc si eu ochii
ADVERTISEMENT

Miercuri seară, în etapa a 2-a din grupa E a UEFA Champions League campioana Belgiei, Racing Genk, primeşte o vizită de lux, cea a lui Napoli, echipa antrenată de Carlo Ancelotti. Genk vine după o păţanie de uitat cât mai repede, un 2-6 pe stadionul austriecilor de la Salzburg, în timp ce napoletanii sunt foarte optimişti după ce au pornit cu un excelent 2-0 pe teren propriu în faţa câştigătoarei ultimei ediţii de Champions League, Liverpool.

Gică Hagi, spectator la Genk – Napoli

Cum Ianis Hagi a jucat titular în ultimul meci de campionat, în care Genk a condus cu 3-0 la Saint Truiden, dar partida s-a întrerupt în minutul 88 la scorul de 3-3 din motive de insecuritate, tatăl său, Gheorghe Hagi, a decis să meargă la meci. Ianis a jucat excelent în campionat, marcând două goluri din penalty şi dând pasa decisivă la a treia reuşită a echipei sale.

ADVERTISEMENT

„V-am zis că mă mai duc din când în când să-mi clătesc ochii, e bine că Ianis a semnat cu o echipă care joacă în Champions League şi am oportunitatea să mă duc să văd un meci frumos, să văd Napoli şi să văd, bineînţeles, echipa lui, Genk.

Gică Hagi, spectator la Genk – Napoli. Ianis a jucat excelent în ultimul meci de campionat, dând două goluri şi pasă decisivă

Hagi senior mulţumit de progresul fiului său

E procesul lui de acomodare la un nou fotbal, într-o ţară în care fotbalul e mai competitiv şi e mai greu. Are o perioadă bună, în care cred eu că s-a acomodat, e mult mai matur” – a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

La rândul său Ianis, deşi a avut o experienţă nereuşită în fotbalul italian, la Fiorentina, spune că nu ar spune niciodată nu unei posibilităţi de a reveni în Serie A, convins că acum altfel ar sta lucrururile, pentru că a căpătat mai multă maturitate.

Gică Hagi, spectator la Genk – Napoli. Regele este convins că Ianis va creşte mult în fotbalul belgian

Ianis nu exclude varianta revenirii în fotbalul italian

“De ce să nu mă întorc în Serie A? Dacă există şansa asta, eu nu aş spune nu. Serie A este unul dintre cele mai bune campionate din lume. Am amintiri plăcute din Italia, chiar dacă nu am jucat prea mult. Eram prea tânăr. Am învăţat multe lucruri din această experienţă, pot spune că m-a maturizat”.

ADVERTISEMENT
Tags: