Fotbal intern

Gică Hagi știe ce națională va domina fotbalul în viitor: „E fantastică!”

22.03.2021 | 21:22
Gica Hagi stie ce nationala va domina fotbalul in viitor E fantastica
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit despre progresele pe care SUA le face în fotbal și crede că naționala Statelor Unite ale Americii va fi noua selecționată care va domina turneele finale.

„Regele” este fermecat de felul în care fotbalul din SUA a avansat și anunță că în 2026, la Campionatul Mondial găzduit de SUA, Mexic și Canada, aceștia vor face o figură foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gică Hagi a vorbit și despre dorințele sale de viitor, și anume să antreneze o echipă de club și o echipă națională.

Gică Hagi, despre naționala care va domina fotbalul în viitor

Gică Hagi crede că naționala Statelor Unite ale Americii va domina fotbalul în viitor: „O națională care îmi place foarte mult este cea a Statelor Unite ale Americii. Am văzut-o cum arată.

ADVERTISEMENT

Este fantastică. Mi-am și notat-o. Cred că în 2026 va ajunge o forță mondială”, a declarat Gheorghe Hagi, la emisiunea ”Replay”, de la TVR.

Gică Hagi nu mai este antrenor din vara anului 2020, atunci când a pus capăt carierei de antrenor la Viitorul, club pe care îl deține, însă își dorește să antreneze din nou.

ADVERTISEMENT

Dorințele lui Gică Hagi

„Am două mari dorințe, să antrenez o echipă de club puternică și o echipă națională, indiferent care. Eu știu ce îmi doresc, vom vedea dacă e bine sau nu.

Am cele două mari dorințe, dar o să mă duc acolo unde o să fiu chemat. Poate o să am succes, poate nu”, a mai spus Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru presa din Spania, Gică Hagi recunoștea că unul dintre regretele din viața sa este că nu a continuat să evolueze pentru Real Madrid: „Este păcat și regret că nu am reușit să câștig un campionat în perioada aceea, pentru că rezultatele m-au determinat să plec de la Real Madrid.

Știți cum se întâmplă în fotbal… Am decis că este cazul să încerc o experiență într-o altă țară, deși am avut un al doilea sezon foarte reușit la Real. Mă adaptasem deja, era bine”.

ADVERTISEMENT
Tags: