Fotbal intern

Gică Hagi, supărat că Ianis nu este lăudat suficient: „Nimeni nu vorbește de el, dar are cifre duble față de toți ceilalți”

27.04.2019 | 22:37
Gica Hagi suparat ca Ianis nu este laudat suficient Nimeni nu vorbeste de el dar are cifre duble fata de toti ceilalti

Ianis Hagi a fost omul meciului în partida câștigată de Viitorul pe teren propriu cu U Craiova, în manșa retur din semifinalele Cupei României. Grație golurilor sale, Viitorul a ajuns pentru prima dată în istorie în finala acestei competiții. 

Gică Hagi, supărat că Ianis nu este lăudat suficient

Gică Hagi crede că fiul său este cel mai bun playmaker din Liga 1 Betano la ora actuală, având cifre mult mai bune decât ceilalți jucători care au același rol în teren. Managerul de la Viitorul este supărat însă pe faptul că fiul său nu este lăudat suficient în mass-media pentru performanțele sale. Nu doar Ianis, ci Viitorul în general, formație aflată într-o perioadă excelentă.

“Ianis are performante extraordinare si merita sa se dea in ziar cate pase decisive da in careu, ce procent are, daca mai exista vreun alt decar la fel ca el, sau care e diferenta, adica dublu decat ceilalti. Cum se facea inainte, cand juca un decar ii dadeau performantele, acum le are Ianis si vad ca nu se mediatizeaza… Cate mingii atinge pe meci, cate da in careu, de ce ajunge si da goluri. Si e cel mai in forma jucator din playoff. Si anul asta, si anul trecut.

Ianis Hagi a celebrat astfel golurile si in trecut
Ianis Hagi a celebrat astfel golurile si in trecut

Nu se amintesc lucrurile astea. Astea le lasam de-o parte, ar fi mediatizare prea mare pentru un jucator aflat in forma. Dar are cifre duble fata de toti ceilalti. Cum sa spunem asa ceva? Sa fie cel mai bine cotat jucator roman? Suntem cea mai in forma echipa, jucam un fotbal bun, cea mai tanara echipa, si nu se spune nimic. Echipa mea alearga 118 km, dar vad ca nu spune nimeni asta.” – a spus Gică Hagi.

Tags: