Sport

Gică Hagi, supărat după U Craiova – Farul 4-1: „Am avut ocazii, dar n-am marcat! Atât putem”

Gică Hagi a fost supărat după înfrângerea suferită de Farul în deplasarea cu Universitatea Craiova și a spus ce măsuri va lua pentru sezonul următor.
20.05.2022 | 23:00
Gica Hagi suparat dupa U Craiova  Farul 41 Am avut ocazii dar nam marcat Atat putem
Gică Hagi, supărat după U Craiova - Farul 3-1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” este de părere că jucătorii săi trebuie să mai crească, însă din sezonul viitor își dorește o implicare mai mare din partea lor, indiferent de vârsta fragedă pe care o au.

Gică Hagi, supărat după U Craiova – Farul 4-1

Gică Hagi a fost supărat după înfrângerea Farului pe terenul Universității Craiova, explicând ce modificări vrea să facă în strategia clubului pentru sezonul următor:

ADVERTISEMENT

„A fost un meci cu ocazii, dar n-am marcat, ei când au avut, au marcat. Noi am dat doar unul, publicul a văzut un meci frumos, dar am pierdut un loc pe care ni-l doream.

Atâta putem probabil, am avut un obiectiv pe care l-am îndeplinit, ne dorim mai mult în sezonul următor, acum vom pleca în vacanță.

ADVERTISEMENT

Ciobanu era un jucător foarte valoros, probabil a căzut puțin, era într-o perioadă bună, dar vom vedea ce va fi în viitor”.

„Ianis le-a lipsit celor de la Rangers”

E normal să le dăm tuturor șanse, încercăm să evaluăm tot ce putem oferi pe teren. Am fost depășiți cu echipa toată, trebuie să lucrăm la defensivă, trebuie să ne apărăm bine, după aceea trebuie să atacăm foarte bine.

ADVERTISEMENT

La finala Europa League a fost foarte frumos, alt nivel, mi-am mai clătit ochii. Ianis e bine, e pe drumul bun, sperăm să revină cât mai bine.

Mă bucur că l-am văzut, pentru că nu-l mai văzusem demult. Lui Rangers i-a lipsit decarul și nouarul, dar au jucat foarte bine”, a continuat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„Important pentru Ianis nu e doar să revină, ci să revină mai bine, pentru că a avut o accidentare grea, lucrează mult și sperăm să o facă cât mai bine.

L-am felicitat și pe Dan Petrescu, îl felicit și pe Bergodi, trebuie să îi felicităm pe cei mai buni. Mă uit prima dată la mine, după la ceilalți, felicitări celor care au făcut lucruri mai bune ca noi”, a mai spus „Regele”.

ADVERTISEMENT