Sport

Gică Hagi surprinde înaintea meciului cu Rapid: „Obiectivul Farului nu este accederea în play-off!”. Video

Antrenorul Farului Constanța, Gică Hagi, a declarat că accederea echipei în play-off este o dorință, nu un obiectiv, deoarece construirea echipei nu se face de azi pe mâine.
03.12.2021 | 19:04
Gica Hagi surprinde inaintea meciului cu Rapid Obiectivul Farului nu este accederea in playoff Video
ADVERTISEMENT

Farul Constanța joacă sâmbătă, de la ora 21:30, pe teren propriu împotriva Rapidului, iar antrenorul gazdelor, Gheorghe Hagi, a susținut o conferință de presă înaintea acestui meci. În tur, cele două formații au terminat la egalitate, 0-0.

Gică Hagi vrea ca Farul să joace foarte bine atât ofensiv, cât și defensiv

E un meci acasă şi primul gând al nostru trebuie să fie să luăm cele trei puncte, să ne impunem, să dominăm, să ne facem jocul nostru.

ADVERTISEMENT

Întâlnim un adversar bun pe toate cele trei faze, și pe atacul pozițional, și pe atacuri rapide, și pe faze fixe, deci trebuie să fim foarte atenţi. Gândul meu este să facem un meci foarte bun, atât ofensiv, cât şi defensiv.

Şi sperăm ca în ultimii 30 de metri o să jucăm cât mai bine şi o să înscriem goluri, să vină victoria”, a declarat Hagi îăăn conferința de presă de dinaintea partidei.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a mai spus că, în perspectiva jocului împotriva Rapidului, vor fi trei absenți: Damien Dussaut, care era indisponibil de săptămâna trecută, Radu Boboc și George Ganea.

Gică Hagi se așteaptă la o partidă dificilă, deoarece Rapid are jucători talentați

Important este să văd că echipa îşi doreşte să câştige, să facă un meci foarte bun. Iar când spun asta mă refer la calitate foarte bună ofensivă, iar defensiv să reacţionăm, să fim iuţi. Bineînțeles că trebuie să ne apărăm bine, pentru că Rapid are jucători cu talent, în special atacanţii, cu organizare bună a jocului.

ADVERTISEMENT

Rapid este o echipă care vrea să joace, care are personalitate. Dar, chiar și așa, sperăm să ne impunem. Este o echipă foarte bună. Este greu să câştigi cu ei, chiar dacă au venit anul acesta în prima ligă, pentru că au tradiţie și personalitate.

Pentru mine, toate meciurile sunt decisive, pentru că în toate se joacă pentru 3 puncte. Spiritul nostru trebuie să fie același și, indiferent cu cine jucăm, să abordăm partida la victorie, să avem mentalitate bună, să creștem de la meci la meci”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi vrea să contruiască o echipă care să se bată cu formațiile care au bugete mari

Gheorghe Hagi recunoaște că Farul Constanța are bugetul limitat și de aceea nu poaye construi ceva puternic peste noapte. „Să încercăm să intrăm în play-off nu este obiectivul Farului. Noi ne dorim, aşa am zis, că ne dorim, dar nu este obiectiv.

Farul nu are cel mai mare buget din Divizia A, nu e cea mai bogată, ne dorim ca toate celelalte care îşi doresc. Cred că toate echipele din Liga 1 îşi doresc să ajungă în play-off.

Noi nu am avut ca obiectiv declarat play-off-ul, am spus că ne dorim să ajungem acolo. Farul se află în construcţie, trebuie să construim o echipă care să se bată cu echipele mari, cu bugete mari.

Noi avem limitele noastre în buget, dar încercăm să construim ceva puternic şi asta se va face în timp, nu putem să facem de azi pe mâine, chiar dacă am venit eu pe bancă”, a spus Hagi.

Totodată, antrenorul Farului s-a referit și la absența spectatorilor. „Pe mine mă preocupă jocul de mâine doar din punct de vedere tactic, cum să facem să îi surprindem pe cei de la Rapid. Nu mă interesează când se joacă, de ce se joacă. Reponsabilitatea mea este alta și nu am de ce să vorbesc despre aspecte care nu mă privesc”, a precizat el.

ADVERTISEMENT