Fotbal intern

Gică Hagi surprinde înaintea meciului FC Viitorul – Dinamo! ”Ei mereu pleacă favoriți”

| 01.12.2018 | 09:17
Gică Hagi a surprins la conferința de presă premergătoare meciului FC Viitorul - Dinamo spunând că oaspeții pleacă favoriți

Tehnicianul Gică Hagi a surprins la conferința de presă premergătoare meciului FC Viitorul – Dinamo, din etapa cu numărul 17, spunând că formația pregătită de Mircea Rednic pleacă favorită. Înaintea acestui joc, constănțenii se află pe locul 3 în clasamentul Ligii 1 Betano, în timp ce ”câinii” ocupă abia poziția a zecea.

”Îl consider un meci decisiv, pentru că întâlnim o echipă de tradiţie, care nu e într-un moment bun, dar care e lovită în orgoliu şi care o să vină să câştige. De aia mi-am permis să spun că Dinamo cu noi mereu pleacă favorită. E o echipă cu istorie, e o echipă care ştie să joace meciurile astea mult mai bine decât noi”, a spus antrenorul constănțenilor.

Gică Hagi salută publică la finalul meciului FC Viitorul - FCSB
Gică Hagi salută publică la finalul meciului FC Viitorul – FCSB

Gică Hagi surprinde înaintea meciului FC Viitorul – Dinamo: ”Rednic va face lucruri importante”

”Noi ne dorim să producem rezultate, pentru că avem nevoie de puncte, orice victorie îţi aduce confort, linişte. Dinamo are un antrenor cu experienţă. Mircea Rednic are o situaţie grea, dar sunt sigur că are capacitatea şi a arătat de multe ori că ştie să facă lucrurile, are experienţă internă şi internaţională şi poate gestiona această situaţie. Va face lucruri importante ca Dinamo să revină”, a fost declarația surprinzătoare a lui Gică Hagi înaintea partidei FC Viitorul – Dinamo.

Tehnicianul Gheorghe Hagi a menționat că Bogdan Ţâru este în continuare indisponibil şi e posibil să nu mai evolueză până la finalul anului. ”Regele” a anunțat că în perioada următoare va folosi și jucători care au evoluat mai puțin, deoarece Viitorul va disputa trei partide într-o săptămână.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Gică Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru națiune la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire. Întâlnirea FC Viitorul – Dinamo București, din etapa cu numărul 17 a Ligii 1 Betano, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!