Fotbal intern

Gică Hagi surprinde: “Lotul lui Dinamo e foarte bun”. Ce le lipseşte “câinilor”

26.10.2018 | 20:01
Gica Hagi surprinde Lotul lui Dinamo e foarte bun Ce le lipseste cainilor
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a făcut analiza lotului celor de la Dinamo şi spune că Mircea Rednic are la dispoziţie jucători buni, însă unitatea le lipseşte “câinilor”. “Regele” a vorbit într-o conferinţă de presă despre lupta la titlu din Liga 1 Betano şi crede că “Puriul” poate face minuni la formaţia din Ştefan cel Mare, pe care o vede evoluând în play-off la final de sezon regular.

Hagi spune încă că Rednic are mult de lucrat la atitudinea ca echipă, dând şi exemple de la cluburile de succes de peste graniţă: “Campionatul pare mai echilibrat, dar eu am spus de fiecare dată în ultimii ani. În afară de CFR, Steaua, care au buget foarte mare, Craiova, poate și Dinamo, ca lot, cred că între celelalte echipe nu este diferență prea mare de valoare, ci contează cum joci colectiv. Fiecare are strategia lui, unii se bazează pe jucători experimentați, alții pe tineri, dar lucruri sunt cam la fel.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a analizat lotul lui Dinamo şi surprinde

Sunt cele trei echipe, și aș pune și pe Dinamo. Avea un lot bun spre foarte bun. Uitați-vă la jucători, de unde au fost aduși! Din păcate, s-au stricat la un moment dat atmosfera și grupul. Și când se strică lucrurile astea… Păi ce, Real Madrid nu are lot bun? Nu are jucătorul cel mai bun din lume? Și atunci de a ajuns pe locul pe care este? Pentru că trebuie să joci ca o echipă! Trebuie să ai grup, să ai vestiar. Dacă nu le ai, nu contează numele. Echipa câștigă trofee, își atinge obiectivele, un jucător doar face diferența”, a declarat Gheorghe Hagi în cadrul unei conferinţe de presă.

Care e problema lui Rednic: “E greu când nu mai există grupul”

Hagi a amintit şi de meciul pierdut de Dinamo în deplasare, scor 0-3, la Universitatea Craiova, şi cum s-a stricat totul de atunci: “Nu uitați cum a început campionatul, ce meci au făcut cu Steaua. Ce ritm, ce intensitate! La Craiova, Dinamo a luat bătaie cu 3-0, dar a avut mai multe ocazii decât adversarii! După aceea, lucruri s-au stricat. Când jucătorii își pierd încrederea, curajul, mintea, când nu mai există grupul, este greu să mai aibă randament, indiferent de valoare. Trebuie să fie un grup unit, care muncește, care dă totul în aceeași direcție”.

ADVERTISEMENT
Gică Hagi alături de tabela de marcaj după meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa, contând pentru playoff-ul Ligii 1 Orange, desfăşurat pe stadionul Dinamo din Bucureşti, duminică 16 aprilie 2017.
Gică Hagi alături de tabela de marcaj după meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa, contând pentru playoff-ul Ligii 1 Orange

Hagi comentat situaţia lui Dinamo într-un moment în care clubul din Ştefan cel Mare ocupă loc de baraj pentru rămânerea în Liga 1 Betano. Pentru Viitorul Constanţa urmează un meci cu FC Botoşani, în deplasare, iar “câinii” vor evolua la Chiajna.