Fotbal intern

Suspendat, Gică Hagi a ținut legătura cu staff-ul în timpul meciului cu U Craiova. Antrenorul Cristian Sava, surprins cu cască! EXCLUSIV

30.09.2019 | 23:57
Suspendat Gica Hagi a tinut legatura cu stafful in timpul meciului cu U Craiova Antrenorul Cristian Sava surprins cu casca EXCLUSIV
Cristian Sava. în prima repriză din U Craiova - Viitorul. Sursă: Captura Look TV

Gică Hagi nu a fost prezent la Craiova, unde Viitorul dispută meciul din etapa a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1, din cauza unei suspendări. Totuși, managerul Viitorului a găsit o metodă prin care să comunice cu cei aflați pe banca tehnică a echipei sale. Antrenorul secund Cristian Sava a fost surprins încă din prima repriză purtând o cască în ureche.

Gică Hagi, indicații de la distanță

Chiar dacă Gică Hagi nu a putut sta pe banca Viitorului la meciul cu Craiova, fiind suspendat, managerul constănțenilor a găsit o metodă prin care să ofere, indirect, indicații elevilor săi. Unul dintre membrii staff-ului, Cristian Sava, a purtat încă din prima repriză o cască în ureche, discutând, cel mai probabil, cu Hagi, lucru nepermis de regulament.

Gică Hagi și-a ispășit la meciul cu U Craiova ultima etapă de suspendare. Antrenorul Viitorului a fost penalizat de Comisii după ieșirile din timpul partidei cu Poli Iași, și nu a putut sta pe banca tehnică a echipei sale nici la jocul din Cupă, unde constănțenii au fost eliminați surprinzător de formația din Liga 3 Sănătatea Cluj.

Situația de la Viitorul nu reprezintă o premieră în Casa Pariurilor Liga 1. Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost suspendat pentru meciul cu FCSB, iar cei care au stat în spațiul tehnic al campioanei au fost surprinși cu căști în urechi. La sfârșitul jocului, Alin Minteuan a dezmințit faptul că s-a ținut legătura cu Dan Petrescu pe tot parcursul meciului, iar dispozitivile au fost folosite doar pentru a ușura comunicarea cu restul staff-ului.