Fotbal intern

Gică Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis: „Olanda sau Belgia i se potrivesc”

02.05.2019 | 20:41
Gica Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis Olanda sau Belgia i se potrivesc

Ianis Hagi este în atenția marilor cluburi iar tatăl său nu face un secret din acest lucru. Decarul Viitorului este curtat de mai multe formații importante din Europa, printre care și Standard Liege, echipă anunțată de FANATIK ca fiind interesată de un transfer al tânărului fotbalist român. Hagi a anunțat că dorește să vadă o ofertă concretă pentru Ianis și că așteaptă o ofertă de transfer pentru tânărul său fotbalist imediat după terminarea sezonului.

Gică Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis

Gică Hagi a vorbit despre ofertele pe care le are Ianis, după un sezon foarte bun în tricoul Viitorului: „Am văzut ce se scrie, ce se vorbește despre Ianis. Este logic și normal. E clar că e curtat. Noi ascultăm, vedem și decidem unde vom merge. Se vorbește în piață de el. Unii mai concret, alții doar tatonează.”

El a discutat și despre ofertele pe care le are Ianis, inclusiv cea anunțată de FANATIK și anume Standard Liege: „Olanda sau Belgia sunt țări foarte bune pentru Ianis. Încă nu am luat decizia. O vom lua în această lună. Dacă nu ne convine, mai așteptăm”, a declarat „Regele”, la Digi Sport.

Gică Hagi vorbește despre transferul lui Ianis

Care este oferta făcută de Standard Liege pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost readus de Gică Hagi după un scurt periplu la Fiorentina. Tânărul fotbalist român a fost „răscumpărat” de Viitorul pentru 2 milioane de euro. Acum, Hagi a primit o ofertă interesantă de la formația belgiană: 3,5 milioane de euro plus 20%, dintr-un viitor transfer.

Hagi are în acest sezon 34 de meciuri jucate, în car ea reușit să înscrie 11 goluri și să adune 6 pase decisive. 10 dintre aceste goluri au venit în Liga 1 Betano. Datorită formei bune arătate în actuala stagiune, Hagi a fost convocat și la naționala României, acolo unde a strâns 3 selecții.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt.de
Tags: