Sport

Gică Hagi, „triplă” replică pentru Dănuț Lupu, care a detonat „bomba” la Fanatik SuperLiga: „Hagi nu e ‘Rege’!”. Video

Gică Hagi i-a răspuns cu un clip din perioada Real Madrid lui Dănuț Lupu, care afirmase la FANATIK SuperLiga că nu-l recunoaște drept ”Rege” al fotbalului românesc.
16.02.2023 | 19:35
Gica Hagi tripla replica pentru Danut Lupu care a detonat bomba la Fanatik SuperLiga Hagi nu e Rege Video
Gică Hagi, „triplă” replică pentru Dănuț Lupu, care a detonat „bomba” la Fanatik SuperLiga: „Hagi nu e 'Rege'!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Dănuț Lupu a făcut declarații incendiare la FANATIK SuperLiga. Acestea l-au vizat pe fostul selecționer Anghel Iordănescu, dar și pe Gică Hagi. Despre care, Lupu a afirmat că nu-l recunoaște drept ”Rege” al fotbalului nostru.

Pentru Gică Hagi, imaginile fac cât o mie de cuvinte. Replica pe care i-a dat-o lui Dănuț Lupu, care a spus că a fost jucător de lot la Real Madrid

Gheorghe Hagi este și astăzi cel mai bun marcator al naționalei, la egalitate cu Adrian Mutu, ambii având 35 de reușite la activ. În plus, este singurul fotbalist român care a jucat la ambii granzi din Spania, FC Barcelona și la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Pentru Dănuț Lupu însă, Hagi nu este „Regele”. ”Jos pălăria în fața lui Gică ca fotbalist, dar a jucat doar la Galatasaray și echipa națională. La echipa națională, la ce jucători eram pe vremea aia, nu era greu să joci doar când ai mingea.

Execuții, jos pălăria, nu îi reproșează nimeni nimic, dar nici lumea nu poate să îmi impună mie că e ‘Rege”. Da! (n.r – Dobrin a fost ‘Rege’).

ADVERTISEMENT

(n.r. – și Gică poate să îți spună că a jucat la Real Madrid și Barcelona) Nu. A făcut parte din lot. Hai să fim serioși. El a jucat doar la Galatasaray și la echipa națională”, a spus Dănuț Lupu la FANATIK SuperLiga.

Acum, Gheorghe Hagi i-a oferit un răspuns fostului său coleg de la echipa națională a României. Într-o manieră ieșită din comun, așa cum erau și acțiunile sale din teren în perioada în care juca.

ADVERTISEMENT

Mai exact, pe contul personal de Facebook, managerul tehnic al Farului a postat un clip dintr-o partidă Real Madrid – Athletic Bilbao, disputată în urmă cu 31 de ani. Meci încheiat cu 5-0 pentru formația la care evolua Hagi.

O partidă în care el a izbutit un hat-trick. O performanță care nu este la ordinea zilei indiferent de campionat. Și cu atât mai puțin într-un derby de tradiție dintr-o întrecere din Top 5 al Europei. mai ales pentru ”un jucător de lot”, așa cum a fost caracterizat de Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește statisticile din Spania, în cele două sezoane la Real Madrid, cu care a câștigat Supercupa Spaniei, a marcat 20 de goluri în 84 de meciuri. La acestea se adaugă cele 11 reușite în 51 de apariții la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT