Sport

Gică Hagi vede un viitor frumos actualei generații de ”tricolori” după România – Finlanda 1-0: ”Nu contează ce se întâmplă, contează ce vine”

Gheorghe Hagi s-a declarat impresionat după meciul România – Finlanda 1-0. ”Tricolorii” au obținut prima victorie în Liga Națiunilor și l-au convins pe ”Rege” că viitorul este de partea lor.
12.06.2022 | 18:37
Gica Hagi vede un viitor frumos actualei generatii de tricolori dupa Romania  Finlanda 10 Nu conteaza ce se intampla conteaza ce vine
Gheorghe Hagi laudă actuala generație de ”tricolori” și cere răbdare pentru a construi o echipă puternică. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

”Regele” Hagi nu a fost în tribune la prima victorie a României în mandatul selecționerului Edi Iordănescu, dar a urmărit, de la Cluj, evoluția ”tricolorilor” și este convins că naționala are viitor.

Gică Hagi: ”Să caute succesul cât mai rapid”

Golgheterul all time al naționalei României se află la Cluj unde va evolua deseară în meciul de retragere al lui Adrian Mutu, fostul său coechipier de la prima reprezentativă alături de care împarte titulatura de cel mai bun marcator.

ADVERTISEMENT

”Regele”, alături de alți componenți ai ”Generației de aur” au urmărit la TV meciul România – Finlanda 1-0 și este convins că viitorul este de partea actualilor ”tricolori”.

Gică Hagi a lăudat atitudinea jucătorilor care au adus primul succes pentru România în actuala ediție a Ligii Națiunilor, chiar dacă pe finalul partidei nordicii au ratat ocazii importante.

ADVERTISEMENT

”Vorbim de situații. Într-un meci sunt o mie de situații. Nu contează ce se întâmplă, contează ce vine. E foarte important să te uiți întotdeauna în față. În teren nu ai timp să gândești, trebuie să fii reactiv.

România are o singură strategie, să încerce să caute succesul cât mai repede. De aici trebuie să construim viitorul României. Avem nevoie de acest lucru.

ADVERTISEMENT

România are jucători mulți, are mulți jucători din care poți alege și cu care se poate construi ceva puternic”, a comentat Gheorghe Hagi pentru Digi Sport.

Gică Hagi cere răbdare și felicită publicul pentru atmosfera de pe Giulești

Adept al proiectelor de lungă durată, Gică Hagi a reiterat ideea că naționala României și staff-ul condus de Edi Iordănescu au nevoie de răbdare, dar și de susținerea necondiționată a fanilor.

ADVERTISEMENT

”În timp faci lucruri mari, cu tineri și cu mult talent, iar în timp devin și valoroși. E momentul să gândim și să transmitem acest mesaj. Avem nevoie de succes.

Suntem prea negativi, îl avem pe ’nu’ în gură. Trebuie să apară succesul. Nu e ușor. Mi-a plăcut foarte mult cum s-a comportat publicul. Nota 10 pentru suporteri.

Chiar dacă la un meci pierdut, dezamăgirea e mare, ei au fost fantastici și au împins România să joace bine. Jucătorii trebuie să se simtă iubiți, ei joacă pentru suporteri, își doresc să facă publicul fericit. Sunt primii care își doresc”, a mai spus Hagi.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 5,20 este cota pentru „scor corect 1-0” la meciul România – Muntenegru. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT