Fotbal intern

Gică Hagi, vedetă pe contul de Facebook al UEFA Champions League! ”A fost cel mai mare jucător din istoria lui Galatasaray?” VIDEO

12.09.2019 | 19:52
Gică Hagi este vedetă pe contul de Facebook al UEFA Champions League

Fostul internațional român Gică Hagi este vedetă pe contul de Facebook al UEFA Champions League, cu doar câteva zile înainte de începerea fazei grupelor din sezonul 2019 – 2020. Deși a jucat a jucat la mari forțe ale fotbalului european, cel mai bun fotbalist român și-a găsit gloria abia pe finalul carierei la formația turcă Galatasaray Istanbul.

Gică Hagi, vedetă pe contul de Facebook al UEFA Champions League

Acum exact 19 ani, la 12 septembrie 2000, Gică Hagi reușea un gol de senzație în cea mai importantă competiție la nivel de cluburi, iar acum a devenit vedetă pe contul de Facebook al UEFA Champions League. ”Regele” înscria cu un șut de senzație de la 30 de metri lateral stânga în meciul pe care Galatasaray Istanbul îl câștiga pe stadionul Ali Sami Yen cu AS Monaco, scor 3-2, în prima etapă a fazei grupelor.

Amazing Hagi strike!

?? A ? from Hagi on this day in 2000! ?Is he Galatasaray greatest-ever player?

Gepostet von UEFA Champions League am Donnerstag, 12. September 2019

”O rachetă de la Hagi în această zi, în 2000! A fost cel mai mare jucător din istoria lui Galatasaray?”, se întreabă administratorii contului de Facebook al UEFA Champions League. Fanii din întreaga lume, dar în special cei ai Cim Bom Bom, sunt de părere că starul român este fotbalistul cel mai important din întreaga istorie a clubului.

Gică Hagi sărbătorind un trofeu câștigat cu Galatasaray Istanbul

Fanii, comentarii elogioase pentru Hagi

”Gheorghe Hagi este o legendă”, ”A fost cel mai bun”, ”Regele lui Galatasaray” sau ”Dacă nu se năștea în România și era argentinian, brazilian sau spaniol, Hagi era cu siguranță între cei mai buni cinci jucători din istoria fotbalului”, sunt doar câteva comentarii. De altfel, postarea a fost apreciată de peste 17.000 de useri, a fost comentată de peste 1.400 și a fost distribuită de alți 1.700.

În acest sezon, Galatasaray Istanbul, care l -a adus sub formă de împrumut pe Florin Andone de la Brighton & Hove Albion, a fost trimisă în Grupa A din Champions League, acolo unde va lupta pentru calificare cu FC Bruges, Paris Saint-Germain și Real Madrid. Turcii vor debuta în competiție miercuri, 19 septembrie, de la ora 19:55, în deplasare, în compania campioanei Belgiei.

Tags: