HAGI, la ora scuzelor: "Nu ne-am comportat ca o CAMPIOANĂ. Păcat"

gică hagi, viitorul-salzburg

Viitorul a pierdut cu 1-3 meciul împotriva celor de la Salzburg din play-off-ul Europa League. Formaţia antrenată de Gică Hagi a reuşit să marcheze prin Ţucudean, în timp ce campioana Austriei a înscris prin Hwang, Wolf şi Dabbur. Austriecii au prima şansă la calificarea în grupele Europa League după această victorie.

Gică Hagi a fost dezamăgit la finalul partidei, antrenorul campioanei României a declarat că echipa sa a stat mai slab în teren decât austriecii. Tehnicianul român a mai precizat că jucătorii lui Salzburg au fost mult mai rapizi şi că au stat mult mai bine în teren. Hagi a susţinut că echipa sa a jucat foarte slab în prima repriza, când Viitorul a şi luat cele trei goluri.

"E o realitate, au fost mult mai rapizi ca noi. Sunt agresivi în teren, mult mai puternici. Noi am stat prost în teren. Am luat goluri uşoare. Singurul lucru bun a fost că am marcat un gol. Trebuie să analizăm ce am făcut. Trebuie să mergem înainte, trebuie să schimbăm multe lucruri, dacă nu o să avem probleme mari. Din păcate trebuie să acceptăm ce se întâmplă. Nu mai arătăm ca în sezonul trecut. Noi jucam un fotbal mai bun atunci, acum nu prea", a declarat Gică Hagi la finalul meciului.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Antrenorul campioanei României a declarat că golurile au venit pe greşeli individuale, Hagi precizând că jucătorii săi par blocaţi. "Totul a venit din greşeli individuale. Au fost mult mai iuţi ca noi. Ne-au depăşit la ritm. Au avut mişcarea mai bună, pasarea. Noi suntem blocaţi, în prima repriză nu mi-a plăcut deloc. În retur mergem să ne prezentăm, dar momentan nu mă gândesc la meciul de la Salzburg. Trebuie să analizăm ce am făcut în seara asta. Succesul şi înfrângerea durează o zi", a mai precizat Gică Hagi.

"Am fost timizi, fricoşi în primele minute. Nu suntem pregătiţi de meciuri de cupe europene. La ce s-a văzut azi pot să spun că s-a jucat calificarea. Coman era titular şi în sezonul trecut, nu mai speculaţi nimic. Cine poate face performanţă stă, cine nu să plece acasă. Te duci în jos dacă nu vrei mai mult. Cred ca ne-a cam depăşit miracolul de anul trecut. Nu ştim să gestionăm. Probabil trebuie să o privim ca o realitate şi să mergem înainte.

Nu ne-am comportat ca o campioană a României. Coman are o ofertă foarte mare acum. Nu e de la Steaua. Nu mai spuneţi că e în criză. E valoros, chiar dacă unora nu le convine. Vedem dacă mai facem achiziţii", a mai declarat Gică Hagi la conferinţa de presă de după meciul de la Ovidiu.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091