Fotbal intern

Gică Hagi vrea să facă performanţă şi cu echipa feminină! Planurile “Regelui”: “Vrem să fim competitivi”

09.02.2020 | 15:46
Gica Hagi vrea sa faca performanta si cu echipa feminina Planurile Regelui Vrem sa fim competitivi
ADVERTISEMENT

Gică Hagi se gândește serios să facă o echipă feminină puternică la Viitorul, care să facă performanțe, exact cum s-a întâmplat și în cazul echipei masculine.

Gică Hagi vrea să facă performanță și cu echipa feminină

Gică Hagi a vorbit despre investițiile pe care se gândește să le facă în echipa feminină de la Viitorul și crede că poate să facă performanță și la acest nivel din fotbal: „Dacă e condiţie, trebuie să fie îndeplinită. Încercăm să facem şi acolo echipă bună, una foarte bună cu o mentalitate de învingătoare. N-o să facem echipă doar de dragul de a face”.

ADVERTISEMENT

„Mai bine plătesc amenda altfel. Noi vrem să facem echipă competitivă. Am cunoscut fetele de prin Constanţa, am cunoscut echipa şi trebuie să fie o echipă cu o mentalitate bună, competitivă”, a mai spus „Regele” în cadrul unei conferințe de presă.

Gigi Becali nu vrea să audă de fotbalul feminin

Dacă Gică Hagi este de acord cu decizia ca fiecare echipă din Casa Pariurilor Liga 1 să aibă o echipă de fotbal feminin, Gigi Becali, nașul său, nici nu vrea să audă nici în ruptul capului de a forma o echipă de fotbal feminin la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am şi eu păcatele mele.

Dar lucruri nefireşti nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan.

Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Femeia a fost făcut de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea.

Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul şi fotbalul le schimonoesc pe femei”, a încheiat patronul FCSB.

ADVERTISEMENT
  • 61 de ani a împlinit Gigi Becali pe 25 iunie