Cum vrea Hagi să revoluţioneze fotbalul: “Aţi văzut Barcelona cum a păţit?”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
14/04/2018, 21:24
Cum vrea Hagi să revoluţioneze fotbalul: “Aţi văzut Barcelona cum a păţit?”

Gică Hagi cere să se facă mai multe schimbări pe timpul jocului, fiind nemulţumit de cele trei care se fac acum. Mai mult, Hagi cere şi i mplementarea sistemului VAR, spunând că astfel este eliminat orice dubiu şi vor fi luate deciziile corecte:

“Aştept să se facă mai multe schimbări şi la fotbal. Se joacă mai mult, sunt mai multe meciuri. Vreţi mai mult fotbal ? Păi, daţi-ne mai multe schimbări. De ce doar trei schimbări?  De ce să nu facem 5, 6 sau 7 schimbări ? Cu momente în care ai voie să schimbi. De ce în alte sporturi, handbal, baschet se fac schimbări mai multe şi la noi nu?

Hagi: “VAR e foarte bun”

Aţi văzut Barcelona cum a păţit? Nu poţi să o ţii la nesfârşit cu pedala la 100 la sută, suntem oameni, cât să duci. Câte meciuri se jucau în anii 70 ? 20-30 de meciuri pe an. Acum sunt 60. Au crescut şi viteza, şi efortul. De ce să nu fie VAR ? Poate nu a văzut bine arbitrul. Au fost goluri valabile care nu s-au dat şi nu a mers echipa la mondiale. Pentru a elimina orice dubiu, cred că imaginea te lămureşte. La viteza jocului fiecare poate greşi, dar pe imagine nu mai ai cum. VAR e foarte bun, lămureşte anumite lucruri”, a spus Gică Hagi.

Închide ×