Cum vrea Hagi să revoluţioneze fotbalul: “Aţi văzut Barcelona cum a păţit?”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
14/04/2018, 21:24
Cum vrea Hagi să revoluţioneze fotbalul: “Aţi văzut Barcelona cum a păţit?”

Gică Hagi cere să se facă mai multe schimbări pe timpul jocului, fiind nemulţumit de cele trei care se fac acum. Mai mult, Hagi cere şi i mplementarea sistemului VAR, spunând că astfel este eliminat orice dubiu şi vor fi luate deciziile corecte:

“Aştept să se facă mai multe schimbări şi la fotbal. Se joacă mai mult, sunt mai multe meciuri. Vreţi mai mult fotbal ? Păi, daţi-ne mai multe schimbări. De ce doar trei schimbări?  De ce să nu facem 5, 6 sau 7 schimbări ? Cu momente în care ai voie să schimbi. De ce în alte sporturi, handbal, baschet se fac schimbări mai multe şi la noi nu?

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Hagi: “VAR e foarte bun”

Aţi văzut Barcelona cum a păţit? Nu poţi să o ţii la nesfârşit cu pedala la 100 la sută, suntem oameni, cât să duci. Câte meciuri se jucau în anii 70 ? 20-30 de meciuri pe an. Acum sunt 60. Au crescut şi viteza, şi efortul. De ce să nu fie VAR ? Poate nu a văzut bine arbitrul. Au fost goluri valabile care nu s-au dat şi nu a mers echipa la mondiale. Pentru a elimina orice dubiu, cred că imaginea te lămureşte. La viteza jocului fiecare poate greşi, dar pe imagine nu mai ai cum. VAR e foarte bun, lămureşte anumite lucruri”, a spus Gică Hagi.

Închide ×