Sport

Gică Mihali îl distruge pe Dusan Uhrin: „A plecat din România la nici 24 de ore după cea mai mare rușine din istoria lui Dinamo!”

Gică Mihali, legenda lui Dinamo, a rămas să se ocupe de Dinamo după retrogradare, în timp ce Dusan Uhrin a părăsit România și are șanse aproape nule să mai revină.
04.06.2022 | 19:22
Gica Mihali il distruge pe Dusan Uhrin A plecat din Romania la nici 24 de ore dupa cea mai mare rusine din istoria lui Dinamo
Dusan Uhrin își încheie contractul cu Dinamo pe 30 iunie. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin Jr. își termină contractul cu Dinamo pe 3o iunie, iar antrenorul s-a întors în Cehia imediat după ce a retrogradat echipa în Casa Pariurilor Liga 2, ceea ce l-a înfuriat pe Gică Mihali.

Gică Mihali, extrem de deranjat de comportamentul lui Dusan Uhrin: „Ne-a lăsat baltă, și retrogradați, în Liga 2”

Gică Mihali îl critică dur pe Dusan Uhrin și îi asigură pe suporteri că el va rămâne alături de echipă: „Eu o să încerc să ajut cu tot ce pot aici la Dinamo, dar nu mi se pare normal modul în care Dusan Uhrin a procedat.

ADVERTISEMENT

Ne-a lăsat baltă, și retrogradați, în Liga 2, și a plecat din România la nici 24 de ore după cea mai mare rușine din istoria lui Dinamo. Stai, bă, frate și tu câteva zile în România și vezi ce se întâmplă cu Dinamo, de ce fugi așa acasă?”, a declarat antrenorul lui Dinamo U19 conform Pro Sport.

Gică Mihali consideră că Dusan Uhrin nu și-a asumat absolut deloc retrogradarea lui Dinamo deși a condus echipa la baraj și nu s-a sfătuit cu nimeni din cadrul clubului înainte să plece în Cehia: „Ne consultăm unii cu alții, vedem ce naiba mai putem să facem pe viitor, nu să dăm bir cu fugiții. Cineva trebuie să își asume și această retrogradare, dar unii pleacă pe ușa din dos, iar alții rămân acum cu toate problemele astea”.

ADVERTISEMENT

Gică Mihali cere dinamoviști adevărați în Ștefan cel Mare: „Trebuie să aducem oameni de caracter și care suferă pentru culori”

Gică Mihali vrea ca la Dinamo de acum încolo să ajungă doar dinamoviști adevărați în conducere și pe banca tehnică, care să înțeleagă momentul foarte dificil în care se află clubul, care luptă pentru supraviețuire: „La suporterii ăștia ai noștri nu ne gândim?

Consider că, dacă vrem să facem ceva pe viitor, trebuie să aducem oameni de caracter și oameni care suferă cu adevărat pentru culorile astea ale lui Dinamo”, a mai spus fostul mare fotbalist pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Mirko Ivanovski l-a desființat pe Dusan Uhrin: „Nu știa nimic! Suporterii au crezut că e Mesia. Trebuia să rămână Stoican!”

Mirko Ivanovski, atacantul lui Dinamo, a lansat un atac virulent la adresa lui Dusan Uhrin: „Lotul era de play-off! Eu cred că toți jucătorii au tras pentru Dinamo. Și adversarii ne ziceau: ‘Cum naiba sunteți așa slabi bla bla?!’. Eu știu echipa de la antrenamente, din interior, nu era una de retrogradare. Trebuia să rămână Stoican! Uhrin n-a făcut nimic! Mai mult am pierdut cu el. Nu lucra tactic, la antrenamente, nu vorbea cu jucătorii, nu știa să-i motiveze. Nimic! Trebuia să rămână Stoican.

Toți am vrut asta, mai puțin DDB, din ce-am înțeles. Toți jucătorii, absolut toți, vreo 35, și ăia care jucau, și ăia care nu jucau, îl iubeau pe Flavius, toți erau fericiți cu Stoican. Și vezi că Stoican a prins toate meciurile grele la începutul anului, a avut ghinion. Cu el mergeam mai bine în play-out și la baraj.

ADVERTISEMENT

Noi nu știam ce jucăm! Suporterii au crezut că Uhrin va face miracole, au crezut că e Mesia. Din ce-am înțeles, din ce-am citit, Zăvăleanu și Mureșan nu au dorit schimbarea, ci doar DDB. Uhrin, de când a venit, a zis că pregătim barajul. Iar după fiecare eșec, spunea: ‘Nu știu eu, întrebați jucătorii!’. Pe bune?! Dar, tu, antrenor, ce faci? Ce-ai făcut? Spunea într-una: ‘Jucătorii, jucătorii’”, a declarat macedoneanul conform gsp.ro.

Steliano Filip l-a atacat și el pe antrenorul ceh: „Cu tot respectul pentru Uhrin, dar greșeala s-a făcut când a fost schimbat Stoican. Pentru că până atunci vestiarul era împărțit în șapte. Nici oamenii de la Săftica nu se mai înțelegeau. El (n.r. – Flavius Stoican) ne-a unit, a făcut o atmosferă bună. Cineva din DDB a vrut. Nu vreau să mai vorbesc. Au fost niște orgolii. Știți bine mandatul lui Stoican din anii trecuți, de ce a fost îndepărtat. Dar ăsta a fost un motiv care a rupt vestiarul”, a declarat Steliano Filip, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Tags: