News

Scene DRAMATICE cu fiul lui Gică Popescu la ÎNCHISOARE!

GICĂ POPESCU a fost condamnat la peste trei ani de închisoare cu executare, iar viaţa fostului căpitan al naţionalei României şi al Barcelonei a devenit un calvar. Atît pentru sine, cît şi...
30.03.2015 | 00:11

GICĂ POPESCU a fost condamnat la peste trei ani de închisoare cu executare, iar viaţa fostului căpitan al naţionalei României şi al Barcelonei a devenit un calvar. Atît pentru sine, cît şi pentru familia sa.

De la arestarea tatălui lor, pînă la moartea bunicului, evenimentele se succed cu viteză agonizantă în viaţa copiilor lui Gică Popescu, fiul cel mic, Nicolas, ajungînd la psihiatru pentru a-şi regăsi echilibrul emoţional. Un coşmar din care Gică Popescu îşi va „reveni”, în cel mai fericit caz, la sfîrşitul lui 2015, cînd ar putea fi eliberat. Un coşmar care însă va avea efecte ireversibile.

ACUM! BOMBA IN SHOWBIZ!!! Două VEDETE AU DIVORŢAT în MARE secret! Nimeni nu se aştepta la asta!!!

„Hai, Gică, adună-te. Azi ai o nouă bătălie…”

3 iulie 1994. Pasadena. Campionatul Mondial din Statele Unite. Optimi de finală! Gică Popescu sare din pat la prima oră a dimineţii şi dă deşteptarea colegilor: „Hai, băieţi, azi trebuie să batem Argentina!” Era Mondialul ce avea să îl propulseze pe „Baci” spre fotbalul cu adevărat mare: Tottenham şi apoi Barcelona.

TRAGEDIE FARA MARGINI IN LUMEA POLITICA!!! UN LIDER PSD A MURIT CU FAMILIA INTR-UN TERIBIL ACCIDENT DE MASINA!!!  IERI IL VEDEAM LA TV, ACUM A MURIT 

3 iulie 2014. Rahova. Penitenciar. Acelaşi Gică Popescu. |ncărunţit. Nu se mai trezeşte la prima oră a dimineţii. Nici n-avea cum, că nu a închis un ochi toată noaptea. Nu-şi mai îndeamnă colegii, ci pe sine însuşi: „Hai, Gică, adună-te. Azi ai o nouă bătălie…” Aceeaşi din fiecare dimineaţă a celor 3 ani, o lună şi 10 zile de detenţie.

FOTO SOC!!! MEME STOICA, DE NERECUNOSCUT!!! CUM ARATA DUPA UN AN DE INCHISOARE!!!

La fix 20 de ani de la meciul cu Argentina care a scos zeci de mii de români în stradă, Gică Popescu împlineşte 4 luni de cînd este încarcerat. Iar drama lui Gică Popescu nu este doar a lui. Este a familiei sale, care îl macină pe fostul fundaş al naţionalei mai mult decît orice zi petrecută în spatele gratiilor.

DOLIU în televiziune! O celebră prezentatoare TV A MURIT! 

30 martie 2015. La un an de închisoare, FANATIK vă dezvăluie situaţia critică prin care trece familia Popescu, cel mai afectat fiind Nicolas, fiul de doar 11 ani al fostului fotbalist, după un şir întreg de evenimente care s-au succedat în sînul acesteia, din momentul în care „inculpatul Gică Popescu” s-a transformat în „condamnat”, în urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti.

ŞOC IN MEDIA ROMANEASCA!!! O PREZENTATOARE TV DE LA NOI, IMPLICATA INTR-UN SCANDAL DE PROSTITUTIE!!! A DEMISIONAT!!!

„Tati, promiţi că mergem să-l vedem pe Messi?”

„Tati, cînd vine Messi? Mergem să-l vedem? Promiţi?” Era întrebarea cu care în fiecare săptămînă de la începutul lui 2014, Nicolas îşi chestiona tatăl acasă, ori de cîte ori puştiul îl vedea pe argentinian la televizor! „Mergem, îţi promit! O să îl cunoşti personal cînd vine la Bucureşti şi o să facem poze”, îi răspundea Gică Popescu!

INCREDIBIL!!! CE VEDETA DIN ROMANIA TREBUIA SA FIE IN AVIONUL MORTII!!! S-A RAZGANDIT IN ULTIMUL MOMENT!!! DEZVALUIRI CUTREMURATOARE!!!

Abia aştepta meciul cu Argentina să îl ducă pe Nicolas la stadion. Messi e idolul lui ăla micu’… Chiar vorbisem cu Gică înainte de a se da sentinţa din Dosarul transferurilor şi nu-şi făcea griji, mai ales că procurorii ceruseră pedeapda cu suspendarea”, spune o rudă a „Baciului”.

FOTO SOC!!! PRODANCA SI REGHE AU RAMAS INTERZISI CAND SI-AU VAZUT FATA LOR ASA!!! IPOSTAZE INCENDIARE!!!

Primul şoc

Doar că viaţa lui Popescu a luat o turnură inimaginabilă inclusiv pentru cei mai mari duşmani ai săi, la începutul lui martie 2014. Baciul era dat ca viitor preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal de toată lumea fotbalului, la Adunarea Generală de pe 5 martie, zi de gală, ce urma a fi încheiată cu super-amicalul naţionalei cu Argentina. Însă, în loc de a-l duce pe fiul său la o întîlnire cu Messi, Gică Popescu s-a găsit în postura de a-şi petrece prima zi de detenţie, în urma unei decizii de condamnare, venită pe 4 martie, necerută nici măcar de procurorii DNA.

ULUITOR! IUBITUL a prins-o pe Mihaela Rădulescu ÎN PAT cu un alt bărbat! Ce a URMAT…

A fost primul şoc al familiei şi al lui Nicolas Popescu, febleţea lui Gică Popescu. Puştiul nu înţelegea ce se petrece şi, spun apropiaţii familiei, a sfîşiat inimile tuturor cînd şi-a întrebat tatăl, în hohote de plîns, înainte de plecarea acestuia către Penitenciar: „Tati, unde pleci? Mîine ne vedem cu Messi, aşa ai promis!” Fraza rostită de fiul cel mic l-a răvăşit pe Popescu, care nu şi-a putut nici el stăpîni lacrimile, în momentul în care şi-a strîns la piept fiul. Puştiul s-a desprins cu greu din braţele tatălui, căruia nu-i venea să creadă că trebuie să meargă la închisoare.

VIDEO CUTREMURĂTOR!!! MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!! CE MIRACOL A FĂCUT PAPA E NEMAIVĂZUT!!! ŢI SE FACE PIELEA DE GĂINĂ!!! 

A plîns şi a refuzat să mănînce

Nicolas nu s-a împăcat nici un moment cu ideea de a nu-şi vedea tatăl o perioadă lungă de timp şi a cerut familiei, la nici o lună de la încarcerarea lui Gică Popescu, să meargă la închisoare: „Vreau la tati! Duceţi-mă la el, unde e!” Iar puştiul, în ciuda opoziţiei familiei, a fost dus de către bunicul său din partea mamei, la Penitenciar. Dialogul de final al vizitei a fost însă sfîşietor, spun apropiaţii familiei: „Nicolas a văzut un gardian şi s-a dus la el să îi spună, în lacrimi: Lui Gică nu-i venea să creadă că trăieşte o asemenea dramă. Puştiul a plîns şi a refuzat apoi să mănînce toată ziua!”

FOTO / ANAMARIA PRODAN, MEGA LOVITURA DATA IN STATELE UNITE!!! 3.000 OAMENI AU OVATIONAT-O LA LAS VEGAS!!!

Mai mult, după încarcerarea lui Gică Popescu, Nicolas a fost supus diverselor reacţii, specifice vîrstei, ale colegilor de şcoală, care discutau în fiecare zi despre arestarea tatălui acestuia şi îi adresau întrebări cu privire la situaţia lui Gică Popescu: „A furat bani! De asta e arestat, nu?” Iar mama sa îl găsea mereu cu ochii în lacrimi cînd mergea la şcoală să îl ia spre casă.

S-au mutat în vila lui Hagi

Situaţia dramatică a obligat-o pe Luminiţa Popescu să ia două decizii importante, în încercarea de a-l ajuta pe Nicolas să treacă peste perioada extrem de greu de digerat pentru un copil de 11 ani. Astfel, împreună cu cei doi copii, Luminiţa s-a mutat în Pipera, în vila în care locuieşte cumnatul său, Gică Hagi, Nicolas fiind prieten bun cu vărul său, Ianis.

VIDEO INCENDIAR! Iată DOVADA! Casnica şi Drăghia sînt ÎMPREUNĂ! N-AU MAI REZISTAT SI AU DAT FRAU LIBER PASIUNII!!! IMAGINI EXPLICITE!!!

Fiul lui Hagi l-a luat inclusiv în vizită la lotul naţional under 16, la Mogoşoaia, să-şi petreacă timpul. Şi este foarte grijuliu cu acesta, petrecînd tot timpul împreună cînd Ianis este acasă şi ajutîndu-l enorm pe Nicolas în această perioadă. De altfel, tot Ianis este cel care l-a îndrumat pe Nicolas să meargă la fiecare antrenament la Pro Luceafărul. „Chiar s-a înscris să meargă şi în cantonament cu colegii de grupă ca să mai uite de necazuri”, a recunoscut şi Marcel Pigulea, antrenorul lui Nicolas de la ProLuceafărul.

VESTE TERIBILA PENTRU BECALI, IN AREST!!! SOTIA L-A ANUNTAT CA DIVORTEAZA!!!

„Mergem la domnul doctor să ne facem tari”

Mai mult decît atît, la sfatul surorii sale, Luminiţa merge împreună cu Nicolas de două ori pe săptămînă la un psiholog, pentru a-l ajuta să treacă peste şocul ultimelor evenimente. „Vine şi tati?”, a fost prima reacţie a lui Nicolas cînd a fost dus de mama sa spre cabinetul psihologului, întrebare la care Luminiţa Popescu cu greu şi-a stăpînit lacrimile. „Va veni şi tati, în curînd. Pînă atunci mergem la domnul doctor să ne facem tari şi să nu mai plîngem, pînă vine tati”, i-a transmis Luminiţa băiatului său.

FOTO INCENDIAR!!! ANDREEA BALAN S-A DEZBRACAT!!! PLAYBOY A PLATIT BANI GREI PENTRU ASTA!!! SE VEDE TOT!!!

Se consideră unicul vinovat pentru toate nenorocirile

Situaţia lui Nicolas nu reprezintă decît o parte din problemele cu care se confruntă familia Popescu. Astfel, după ce la două luni după arestarea sa, Gică Popescu a primit vestea decesului tatălui său, Constantin Popescu, inclusiv mama fostului internaţional este grav bolnavă, avînd probleme cardiace destul de grave, după şocurile prin care a trecut: arestarea fiului şi moartea soţului.

Astfel, bătrîna s-a mutat şi ea la Bucureşti, împreună cu Luminiţa şi cei doi copii în vila deţinută de Hagi şi este sub observaţie, urmînd un tratament puternic. „Gică e distrus… Îi este frică de ce e mai rău, după ce tatăl său a murit şi se consideră unicul vinovat pentru toate nenorocirile care au apărut în familia sa”, a concluzionat un prieten de familie.

DIVORŢ cu SCANDAL în Antena 1! Îndrăgită de milioane de telespectatori, VEDETA S-A RĂZBUNAT CRUNT pe soţul INFIDEL!!! Cu cine S-A “CUPLAT”!!!

„Atîta timp cît Popescu este unde este, eu nu mai calc la nici un meci al echipei naţionale!” (Gică Hagi)

„Am fost şantajat şi ameninţat să îmi opresc băiatul să candideze la şefia FRF. De aici i se trage totul! Cu trei luni înainte de alegeri, am primit un telefon şi mi s-a transmis să îl opresc pe Gică să candideze că altfel va ieşi rău!” (Constantin Popescu, înainte de a muri)

3 ani, o lună şi 10 zile este perioada de detenţie pe care o are de executat Gică Popescu în închisoare

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!