Fanatik Show

VIDEO/ Alături de Popescu! După Hagi, un alt component al Generaţiei de Aur anunţă că nu mai vine la meciurile naţionalei!

UPDATE / Daniel Prodan a rememorat la FANATIK SHOW, pe Look TV, momentul reîntîlnirii cu Gică Popescu, de joi, cînd a mers alături de alţi foşti componenţi ai Generaţiei de Aur să-l...
09.10.2014 | 17:45
VIDEO Alaturi de Popescu Dupa Hagi un alt component al Generatiei de Aur anunta ca nu mai vine la meciurile nationalei

UPDATE / Daniel Prodan a rememorat la FANATIK SHOW, pe Look TV, momentul reîntîlnirii cu Gică Popescu, de joi, cînd a mers alături de alţi foşti componenţi ai Generaţiei de Aur să-l viziteze la Penitenciarul Rahova.

“Gică Popescu a putut să accepte doar o carte, care este hrană sufletească pentru el. Am fost să-l vizitez, însoţit de Hagi, Balint, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Costel Gâlcă, Chivu şi Adrian Ilie. Ne-am întîlnim cu toţii la şase şi jumătate şi am plecat, iar la ora şapte eram la el. A fost uimit de vizita noastră. Ne-a mărturisit că a fost un şoc pentru el atunci cînd a fost condamnat, dar la fel a fost şi pentru noi, nu se aştepta nimeni la acest lucru.

Nu ştiu dacă a fost sunat sau nou domnul Iordăneascu, a fost o mare supriză neplăcută faptul că nu ne-a însoţit. Pentru el aş fi făcut orice. Dacă mi-ar fi spus să mă arunc de pe Casa Poporolului, eu m-aş fi dus şi aş fi făcut acest lucru. Nu s-a rostit numele lui în timpul vizitei. Nu ştiu de cînd s-a schimbat şi nici de ce, dar sînt foarte supărat în sufletul meu. Nu l-a vizitat pe Gică Popescu niciodată în tot acest timp, dar eu îl voi respecta, mă voi comporta la fel ca şi pînă acum în faţa lui şi îl voi saluta mereu, dar în sufletul meu sînt foarte supărat şi dezamăgit de el.

Şi ei s-au simţit la fel ca şi mine, pentru că sîntem oameni toţi. Emoţia a fost foarte mare, nu s-a plîns, că nu sîntem muieri, dar am fost copleşiţi, ni s-au umezit ochii. A fost o zi cu o încărcătură emoţională foarte mare. N-am vorbit de întoarcereea lui în fotbal, depinde de el, ce îşi va dori să facă. Am evitat şi noi anumite subiecte, care nu îşi aveau scopul. 

N-am vorbit şi de fotbal, nu s-a pus problema să vorbim de meciul de meciul România – Ungaria, am depănat amintiri, noi sărbătoream ziula lui mereu, în cantonament. A fost o atmosferă frumoasă, s-a bucurat de vizita noastră, dar şi noi. Mai greu a fost la despărţire, a fost un moment mai trist. Toată lumea ne-a cerut autografe, s-a pozat cu noi.

Gică Popescu este bucătarul grupei, în timpul liber mai joacă un tenis de masă, ceilalţi sînt şi ei bine, faptul că se cunosc şi au subiecte de discuţie, le-am transmis salutări şi domnului Copos şi lui Meme”, a declarat Prodan.

Loading the player…

 

Loading the player…

 

Loading the player…

UPDATE 12:30. Daniel Prodan, unul dintre foştii componenţi ai Generaţiei de Aur prezenţi la întîlnirea cu Gică Popescu, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK.RO detalii de la discuţiile cu fostul mare internaţional român. ”  Nu a venit nimeni de la FRF la Gică Popescu. Dar ce să te mai aştepţi de la oamenii aştia de la FRF, care la înmormîntarea tatălui lui Gică nu au trimis nici măcar o coroană. Revenind acum la întîlnirea cu Gică, pot să vă spun că el s-a bucurat enorm că ne-a văzut. Ne-a spus că se bucură că Generaţia de Aur a rămas unită. Însă vreau să ştiu şi eu cum naiba de noi am rămas uniţi, iar marele nostru general Anghel Iordănescu nu a venit acolo?. Însă, ce să mai, se vede de la o poştă că noi am rămas uniţi, însă fără antrenorul nostru. La întîlnirea cu Gică au venit chiar şi Cristi Chivu şi Adi Ilie, băieţi mai tineri faţă de Gică,  însă aceştia i-au arătat respectul căpitanului nostru. Am intraţi toţi într-o sală, cred că era o sală special amenajat pentru vorbitor şi am discutat cu el. Nu am avut voie să îi dăm cadouri. Gică ne-a spus că se bucură cînd ne vede şi că mai avem coloană vetebrală să ţinem steagul sus”a spus Prodan pentru FANATIK.RO.

Gică Popescu împlineşte astăzi 47 de ani. Aniversarea este însă una tristă pentru fostul căpitan al echipei naţionale, care se află încarcerat la Peniteciarul Rahova după ce a fost condamnat la trei ani şi o lună de închisoare în Dosarul Transferurilor. Totuşi, “Baciul” a avut joi dimineaţă parte de o surpriză plăcută. Gică Hagi, Bogdan Stelea, Gabi Balint, Ilie Dumitrescu, Daniel Prodan, Constantin Gâlcă, dar şi alţi componenţi ai “Generaţiei de Aur” l-au vizitat pe Popescu la puşcărie pentru a-i ridica moralul, anunţă Gazeta Sporturilor.

“Am fost opt băieţi din generaţia noastră la Gică pentru că noi obişnuiam să-l sărbătorim în cantonamente. Din păcate, de această dată, a trebuit să-l sărbătorim pe Gică la penitenciarul Rahova. Nu vă imaginaţi că am fost primiţi într-o sală de mese! Mai mult, nu am putut sa-i facem cadouri. L-am găsit bine pe Gică, deşi a trecut prin decesul tatălui său. El ne-a îmbărbătat. A zis că o să fie bine! Cînd o să iasă afară o să-l activăm din nou în fotbal. Am stat cu Gică doar o oră. Nu a putut fi vizitat de Dan Petrescu şi colegii din străinătate”, a spus Balint pentru FANATIK.RO.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!